Jednostavno, prirodno i učinkovito rješenje za uklanjanje prhuti

Klorane, vodeći europski ljekarnički brend za njegu kose poznat po posvećenosti očuvanju okoliša te botaničkom naslijeđu predstavlja novi proizvod koji će sigurno oduševiti sve koji traže jednostavno, prirodno i učinkovito rješenje za uklanjanje prhuti  – šampon s Galangom.

Jeste li znali da prhut djeluje na sve tipove vlasišta, a uzrokovana je neravnotežom izazvanom djelovanjem različitih vanjskih utjecaja poput stresa, svakodnevne higijene, hormonalne fluktuacije i slično. Za potpuno uklanjanje prhuti potrebno je smanjiti pretjerano razmnožavanje gljivice Malassezie koja uzrokuje prhut te povratiti ravnotežu vlasišta. Kako bi to postigli, stručnjaci iz laboratorija Klorane inspirirali su se mudrošću tradicionalne kineske i ajurvedske medicine kako bi pronašli biljku koja daje izvrsne rezultate kada je u pitanju borba protiv prhuti – Galanga. Ova zeljasta trajnica iz porodice đumbira ima iznimna antifungalna, protuupalna i antiseptička svojstva, što ju čini izvrsnim aktivnim sastojkom protiv prhuti. Odabrana između više od 50 prirodnih ekstrakata, Galanga učinkovito djeluje na sve vrste prhuti. Njezina najveća prednost je brzina djelovanja: Galanga uklanja prhut 4 puta brže te pokazuje jednaku učinkovitost kao cinkov pirition, referentni sastojak u borbi protiv prhuti.

KLORANE šampon s Galangommože se pronaći u 100% recikliranoj i reciklabilnoj plastičnoj boci, visoke je podnošljivosti te uklanja vidljivu prhut i umiruje vlasište. Ne sadrži sastojke životinjskog podrijetla te je njegova formula biorazgradiva.  

DODATNE POSEBNOSTI KLORANE PROIZVODA:

Posvećenost prirodi i ljudima

Filozofija Laboratorija KLORANE oduvijek počiva na istraživanju i iskorištavanju snage biljaka, ali i na očuvanju biljnog nasljedstva. Pa tako već više od 25 godina uz Laboratorije KLORANE djeluje i KLORANE botanička fondacija, koja njeguje strast za botanikom i posvećena je zaštiti biljne baštine diljem svijeta.

Kontrolirani proizvodni ciklus

Povjerenje potrošača je ključno te je temeljeno na jamstvu da su svi KLORANE proizvodi sigurni. Zato već više od 50 godina stavljaju naglasak na procjenu sigurnosti svojih proizvoda.

Eko odgovoran brend

ECOCERT je prepoznao izvrsnost Laboratorija KLORANE za doprinos izazovu održivog razvoja. Uzimajući u obzir zapažanja koja su napravljena tijekom evaluacije temeljene na načelima ISO standarda 26000 i mišljenja Etičkog povjerenstva, ECOCERT Environment dodijelio je Laboratorijima KLORANE oznaku ECOCERT 26000 (oznaka izvrsnosti).

Chic.hr @chic.hr

Foto: KLORANE