Kolekcija “Ulja za mališane”

Young Living, svjetski lider u proizvodnji eteričnih ulja, izbacio je novu kolekciju. Kolekcija „Ulja za mališane” prepuna je KidScents® proizvoda koji okružuju vaše najmlađe okrepljujućim i ugodnim mirisima posebnih mješavina eteričnih ulja za djecu.

Ultrazvučni difuzor Feather the Owl

Upoznajte najslađi difuzor Young Livinga: Feather the Owl! Stvorite sneni ugođaj prije spavanja svojih najmlađih ili ispunite prostor za igru dozom zaigrane energije pomoću ove višenamjenske sovice koja funkcionira kao ovlaživač zraka, raspršivač mirisa, noćna svjetiljka i uređaj za bijeli šum. Feather the Owl vrlo je jednostavan za upotrebu, pruža više načina raspršivanja, od slabijeg do snažnog, deset postavki LED osvjetljenja i pet opcija bijelog šuma.

KidScents® Refresh

KidScents® Refresh je nježna mješavina eteričnih ulja koja savršeno odgovara kada je vašem mališanu potrebno malo osvježenja. Namijenjena je djeci starijoj od dvije godine, a može se nanijeti izravno na prsa ili vrat. Ugodan miris potiče dobro raspoloženje i umanjuje osjećaj nelagode. Prirodni, opuštajući i umirujući miris povoljno utječe na dobrobit i mirno disanje. Bočica mješavine KidScents® Refresh sadrži eterična ulja eukaliptusa, svetog drveta i mješavinu eteričnih ulja Young Living R.C.®, koji olakšavaju disanje tijekom nelagodnih trenutaka.

KidScents® DreamEase

Kada dođe vrijeme za ušuškavanje u krevet, KidScents® DreamEase pomaže mališanima da se opuste i utonu u čvrst san. Ako ovu mješavinu pomno odabranih umirujućih eteričnih ulja upotrijebite za masažu, stvorit ćete opuštajuće ozračje koje doprinosi kvalitetnom snu. Kada DreamEase pažljivo nanesete na kožu bebe, pomoći će joj da se prirodno opusti pred kraj dana. DreamEase ujedinjuje umirujuće note pažljivo odabranog bilja koje stvaraju skladno i bezbrižno okruženje za najslađe snove.

KidScents® KidCare

KidScents® KidCare je blaga i opuštajuća mješavina eteričnih ulja pročišćavajućeg čajevca, pačempresa hinokija i klinčića. Razrijedite je u baznom ulju Young Living V-6® Enhanced Vegetable Oil Complex i nanesite na suhu kožu da je dodatno nahrani. Nekoliko kapi u toploj kupki također će djelovati osvježavajuće i umirujuće. KidCare je savršen izbor za trenutke opuštanja djece pri kraju dugog dana.

KidScents® GeneYus

Vrijeme je za domaću zadaću? KidScents® GeneYus pomaže malim genijalcima da se usredotoče na školu i učenje. Ovu mješavinu krase eterična ulja tamjana, cedrovine, svetog drveta i smirne. Razrijedite KidScents® GeneYus i nanesite ga na kožu u željenoj količini. Isto tako, možete dodati nekoliko kapi u omiljeni losion i nanijeti ga na kožu djeteta. KidScents® GeneYus podržava osjećaj prizemnosti, bistrine misli i udobnosti, što školske aktivnosti čini znatno lakšim.

KidScents® TummyGize

TummyGize je opuštajuća i umirujuća mješavina ulja koju možete nanijeti na dječji trbuščić. Razrijedite je i nježno umasirajte u trbuščić da umanjite osjećaj nelagode. Sadrži eterična ulja paprene metvice, mandarine i đumbira, koji mirišu po neizmjernoj toplini i ugodi. Miris ovog ulja savršeno godi i potiče osjećaj spokoja i tijekom tople kupke.

Roll-on kuglice

Svako Young Living eterično ulje možete pretvoriti u iznimno praktičnu roll-on bočicu pomoću nastavka s roll-on kuglicom AromaGlide Roller Fitment. Nastavci su prilagođeni bočicama ulja od 5 ili 15 ml, s natpisom „Sb” na donjoj strani. Svaki paket sadrži deset poklopaca i nastavaka s roll-on kuglicom. Više o Young Livingu saznajte na web-adresi https://www.youngliving.com/en_EU.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR