Indestructible

Iza naziva brenda Indestructible stoje tri hrabre i odlučne žene Slađana, Lidija i Anđelka koje se svojim handmade designom izdvajaju iz masovnosti i komercijanosti instant mode. Njihove satenske, lanene i pamučne haljine i majice s natpisima pozitivnih uzrečica i s ohrabrujućim riječima, te višenamjenske torbice i ruksaci pravo su osvježenje i hit na domaćoj modnoj sceni, stoga i ne čudi da su njihovi ručno izrađeni proizvodi od prirodnih i ekološki osviještenih materijala pronašli put do srca žena diljem Lijepe naše i Europe. Osluškujući želje kupaca, ali i svoje vlastite, same osmišljavaju i dizajniraju kreacije svoga brenda.

Vjerujući da moć dobro odabrane odjeće instantno vraća životnu radost i mijenja nam život na bolje, PR menadžerica zadužena za marketing i društvene mreže brenda, diplomirana ekonomistica Anđelka Valentić organizirala je ovu subotu Shopping Day u Indestructible Concept Roomu koji se nalazi u elitnom dijelu grada, zagrebačkom Jarunu na adresi Josipa Vogrinca 2a.

Cilj joj je bio promocija Concept Rooma kao lokacije pametne kupovine gdje podržavaju održivu modu, ručni rad i hrvatske male poduzetnike koji se trude i opstaju. Uz proizvode brenda Indestructible, mali ali slatki Concept Room postao je dom gdje se prodaju i drugi simpatični, visokokvalitetni i elegantno dizajnirani proizvodi poput Lykke medaljonaJuma Ceramic-keramičkih šarenih šalica, Boho HeadwearaMy story bag torbicaPararok naušnicaAna Bučar naušnicaKuky Design haljina i mnogi drugi.

Fashionistice, uzvanice i ostale zaljubljenice u dobre krpice nisu trebale brinuti o odabiru najboljih odjevnih kombinacija i kreacija za svoju figuru jer je Anđelka, jedna od kreativnoga trojca brenda Indestructible, mislila na sve te je angažirala poznatu make up artisticu, instablogericu, influencericu i modnu stilisticu Marinu Karatović Mišuru poznatu kao MKM Marinu, koja je svojim iskusnim okom i smislom za lijepo oduševljavala i najizbirljivije ukuse.

Da bi event protekao u odličnom raspoloženju i veselom tonu, Anđelka je u suradnji sa svojim partnerima pripremila brojne popuste na Lykke medaljone, hoodice i majice dugih rukava, kao i poklone za prvih 20 kupaca – pakete Henkel proizvoda (Persil i Silan) koje joj je osigurala poduzetnica Anita Vukušić Crevar i Inspiracije. Uz navedeno, posjetiteljicama je ponuđena i okrjepa s pjenušcem Freixenetom, kavom i vodom, slanim i slatkim zalogajčićima, a dobro raspoložene poduzetnice Natalia Županić i kćer Ana Maria koje stoje iza brenda Al Kaprone nudile su svoje voćne rakije i likere te su osmišljavale razne koktelčiće s pjenušcem i svojim proizvodima, koji se mogu kupiti i u Concept Roomu Indestructible.

Spomenimo kako je Anđelka uvijek tu za pomoć svakom kupcu, pomaže pri odabiru, dijeli savjete te uvijek ponudi poneki zalogajčić te čašicu Al Kaprone likera i pjenušca za posjetitelje koji se kupnje i ugođaja u Indestructiblu dugo sjećaju, a najbolje od svega jest to što je radno vrijeme prilagođeno kupcima prema dogovoru.

Svi ste pozvani da posjetite Concept Room na Jarunu te da se i sami uvjerite u kvalitetu proizvoda koji se izdvajaju iz mase i potiču na jedinstvenost i odvažnost svakoga od nas, jer Indestructible poštuje osobni stil kupaca nudeći vrhunsko iskustvo shoppinga s cjelovitim doživljajem stilskoga savjetovanja, biranja i isprobavanja proizvoda bez pritiska i požurivanja.

Stoga požurite i osobno se osvjedočite u zabavno i edukativno iskustvo shoppinga, bilo u Concept Roomu ili putem web shopa.

Chic.hr @chic.hr

IG: @indestructibleshopcroatia

FB: @indestructibleshopcroatia

W: www.indestructibleshop.eu