Lady Boss radionica digitalnog marketinga

Lady Boss radionica digitalnog marketinga namijenjena malim i srednjim poduzetnicima održat će od 27. 3. do 28. 4. u prostorima Sport Educe u organizaciji Pehar marketinga. U samo pet tjedana, polaznici će uz vodstvo marketinške stručnjakinje Dragane Pehar postaviti marketinške temelje svog biznisa. Jedinstven koncept radionice LadyBoss Business Growth Intensiv ima za cilj polaznike osposobiti kako da izrade i implementiraju strategiju za društvene mreže, oglašavanje i prodaju kako bi osvojili nove kupce, ostvarili rast poslovanja i povećali prodaju.

Dragana Pehar, vlasnica Pehar Marketing agencije i voditeljica radionice i sama je podigla svoje poslovanje od nule te zna s kakvim se izazovima nose poduzetnici koji tek razvijaju poslovanje. U digitalnom marketingu je već više od deset godina s bogatim iskustvom rada s klijentima iz različitih industrija. „U radu s klijentima primijetila sam da se mnogo poduzetnika bori kako ostvariti rast prodaje. Međutim, mnogima nedostaje jasno vodstvo i konkretna rješenja prilagođena njihovom biznisu. Stoga pozivam sve ambiciozne poduzetnike da mi se pridruže na radionici i ulože u dodatnu podršku koja im može donijeti veću zaradu. Tu sam za vas.”, poručuje Dragana Pehar. Upravo je cilj ove radionice, u trajanju od pet tjedana, staviti snažan naglasak na primjenu naučenog. Sve što je potrebno da razviju poslovanje, polaznici rade na licu mjesta, uz stručnu podršku i savjete.

Iako će se na radionici obrađivati i teorija, na njoj nije naglasak. Polaznici će moći izraditi svoju marketinšku strategiju, prodajnu stranicu, oglašivačke kampanje na Googleu i Facebooku, kao i postaviti automatizirane procese koji će im dugoročno uštedjeti vrijeme i novac. S radionice će svaki polaznik izaći s gotovom i implementiranim, marketinškim sustavom za svoj biznis. Po tome je ova radionica na hrvatskom tržištu jedinstvena.

Polaznike očekuju i dodatni bonusi, a znanje i vještine koje će steći ostaju primjenjive godinama. Da bi se osigurala kvaliteta radionice, broj polaznika je ograničen na maksimalno deset.

Prijave traju do 20. ožujka 2023. i svi zainteresirani više informacija o radionici mogu saznati na ladyboss.hr.

Chic.hr @chic.hr