Alfa Vision Optika

Poznata zagrebačka Alfa Vision Optika otvorila je svoju petu poslovnicu, ujedno i prvu na zapadnom dijelu grada, a koja se smjestila u sklopu Point Shopping Centre na 1. katu. Otvorena je sa željom da i stanovnici zapada uživaju u bogatoj ponudi dioptrijskih okvira i sunčanih naočala, kao i kvalitetnoj te besprijekornoj usluzi besplatne kontrole vida, pregleda za kontaktne leće, kontrole vida za djecu te mjerenja očnog tlaka. 

Alfa Vision Optika već duži niz godina konkurira na tržištu kao „optika sa najzanimljivijom ponudom u gradu“, a otvaranjem nove poslovnice u Point Shopping Centru – svojim uslugama i proizvodima koji već dva desetljeća oduševljavaju stanovnike centra i istoka, postaju dostupni i zapadnom dijelu Zagreba.

Direktorica Ana Bilić tom prigodom istaknula je „Kvaliteta i stručnost  naša su nit vodilja i pokretačka snaga kojom osvajamo naše kupce, ali i razlog zbog kojeg nam se i vraćaju. Upravo poučeni pozitivnim reakcijama  prošlogodišnjeg širenja na istok, ali i pojavom potrebe za našim uslugama i proizvodima na zapadu grada, odlučili smo ove godine otvoriti poslovnicu u samo srcu zapada – u sklopu Point Shopping Centra, koji se svojom pozicijom i sadržajem nametnuo kao idealan odabir“.

Uz to, naglasila je kako zajedno sa svojim timom pridaje pažnju svakom detalju – od odabira svjetskih brendove kojima diktiraju modne trendove u Hrvatskoj, do pomno odabranih ambasadorica za koje vjeruje da ih svojim stilom i utjecajem vjerno prezentiraju u javnosti.

Tako su svojom prisutnošću otvorenje nove poslovnice uljepšale i influencerice Pamela Badžek, Elena Dizdar, Anamaria Raič i Nika Turković, koje su već pronašle favorite sunčanih naočala i dioptrijskih okvira iz najnovijih kolekcija brendova kao što su Bottega Veneta, Celine, Dita, Dolce&Gabbana, Furla, Gucci, Loewe, Persol, Prada, Ray Ban Saint Laurent, Vogue i mnogi drugi.

Osim u novootvorenoj poslovnici u Shopping Centru Pointu, modele naočala koji Alfa Vision Optiku čine jedinstvenim i drugačijim od ostalih – možete pronaći i u Centru Kaptol, Masarykovoj 23, Ksaverskoj cesti 10 te u Supernova Garden Mall-u, dok oni koji više preferiraju online kupnju, svoje nove dioptrijske okvire ili sunčane naočale mogu naručiti putem web shopa:  www.alfavision-optika.

*Sve kupce povodom otvorenja nove Alfa Vision Optike uz BESPLATNU kontrola vida očekuje i do 30% popusta na kompletan asortiman dioptrijskih okvira i sunčanih naočala do kraja mjeseca listopada.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Alfa Vision Optika