INSPIRACIJE

Više nego ikada prije, okrenuli smo se sebi i načinima kako unaprijediti i poboljšati svoje zdravlje, bilo psihičko ili fizičko. Stalno smo u potrazi za metodama kako da se osjećamo bolje, a briga o našem unutrašnjem dobru je nešto što je često zanemarivano. U tom tonu i potražnji za načinima i tehnikama za čišćenje uma, tijela i duše, održalo se kulturno-društveno događanje Inspiracije u novootvorenom prostranom centru Sport Educa sa sjedištem u popularnom Kaptol Centru.  Koncept i aktivnosti Sport Educe prepoznate su među mnogobrojnom zagrebačkom javnom publikom, a u svojoj lifestyle oazi u Kaptol centru okupili su na jednom mjestu sve svoje djelatnosti gdje nesebično i svakodnevno pružaju posjetiteljima inspiracije i doživljaje.

Bilo da je to želja za promjenom, osobni razvoj, upravljanje stresom, postavljanje granica u međuljudskim odnosima, osnaživanje samopoštovanja, financijska neovisnost… samo su neke od tema nadolazećeg online programa SNAGA ŽENE, čije su voditeljice stručnjakinje Mirta Fraisman Čobanov, EMCC accredited leadership coach, ujedno i direktorica Partus akademije te Nataša Jeličić, magistrica ekonomije, predavačica na Sveučilištu Vern te New Code Leadership group and team coach. Cjeloviti program osnaživanja žena koristi tehnike i alate iz područja psihologije, osobnog rasta i razvoja, psihoterapije. Program traje 10 tjedana, što je idealan rok za promjenu navika, obrazaca i pokretanje promjena. Namijenjen je svima koji imaju želju ostvariti osobne snove i ciljeve, povećanje samopouzdanja i samopoštovanja, bolje upravljanje stresom te mnogima važan balans privatnog i poslovnog života.

Well-being putovanje s osvježavajućim vitaminskim napitkom i poularnom matchom

Poduzetnica znatiželjne prirode, Maja Blažević, pokrenula je tvrtku Materia. U čemu nalazi motivaciju i snagu za sve obaveze tijekom dana? Otkrila je kako je da je to meditacija i omiljeni matcha napitak za pokretanje energije, zbog kojeg je i pokrenula vlastiti biznis. Materia je moderni well-being brend koji promovira uravnotežen lifestyle, dugovječnost i ljubav prema sebi.

Svjesni smo da nas užurbani tempo uslijed poslovnih i privatnih obveza, vrlo često sprječava da se hranimo kvalitetno. Uzvanici su imali priliku upoznati snagu Nutribullet uređaja te svježe pripremljen napitak za uzvanike Inspiracija koji sadrži obilje antioksidansa, aminokiselina, hranjivih tvari i minerala.  

Premijerno za uzvanike kulturno-društvenog događanja predstavljena je Old Pilot’s Vodka nagrađena zlatnom medaljom te proglašena najboljom hrvatskom vodkom u kategoriji čista, neutralna vodka nenadmašive gustoće i kvalitete. Servirana je kao lagani koktel s Thomas Henry osvježavajućim tonikom.

Premijerno predstavljanje imala je i španjolska, luksuzna i visokokvalitetna prirodna kozmetika ALQVIMIA, čiji su pripravci od 100% prirodnih uzvišenih ulja koja djeluju na koži na kozmetičkoj razini, a to zauzvrat pojačava žensku bit, povezujući ženu sa sobom. 

Uz Freixenet pjenušac, ugodnu atmosferu i razgovor za potpuni gastro doživljaj pobrinuo se tim iz Sana delikatesa čiji proizvodi dokazuju kako u današnje vrijeme ipak možemo uživati u kvalitetnoj hrani. Konzumacija takve hrane osim što daje dobar osjećaj i zdravlje, štedi vrijeme koje provodimo u kuhinji. Pod motom „Uživaj zdravo“, uzvanici su degustirali pet različitih okusa hummusa, guacamolenamaz, svježe Power vegan sireve i ketchup od cikle, a u slatkoj ponudi uživali su u kesten desertima i hrskavom čipsu od jabuke.

Inspirirani uzvanici su se zadržali do kasno u večer uz ugodne razgovore i neizostavni u znaku zdravlja, dugovječnosti i ponajviše  ljubavi prema sebi!

Autor teksta: Arlena Mušija

Foto: Daniel Brezak