Inspiracije

U ‘cool’ mjestu u gradu, pod zelenim krošnjama jarunskog Beach bara Eat me, uživali smo u još  jednoj inspirativnoj  večeri u organizaciji Sport Educe. Postoji li most između ljudi i svijeta ideja zvanog inspiracija? Vjerojatno ne postoji, jer puno je inspirativnih gosti već prešlo taj ‘most’ i ispričalo svoju priču, no Inspiracije uvijek nose nešto novo, originalno i nenadmašno. 

Pjenušac iz obiteljskog vinograda

Kako predstaviti traženo lice na partyjima, velikog ljubitelja muzike, prave face  na klupsko-festivalskoj sceni? Pravi je to izazov, ali ako slušate Yammat FM sigurno ste nabasali na radijsku emisiju Pepi Huzbina – DJ Pepija koji iz obiteljskog vinograda radi pjenušce. Da, dobro ste pročitali!

U svijet vina ušao je naslijedivši zemlju u Zagorju gdje je zasadio tri tisuće čokota vinove loze sorti cabernet sauvignon, merlot i syrah i tako sa ocem krenuo u proizvodnju vina. Do sada je u boce punio crno vino koje je nazvao ‘C – mol’ iz berbe 2016. godine, merlot, cabernet sauvignon i syrah, odležan u hrastovim barrique bačvicama. Rosé 2019 od sorti cabernet sauvignon, merlot i syrah i pjenušac Remix brut rosé, novi pjenušac blanc de noirs iz berbe 2020 no ima još planova, jer njegov poduzetnički duh  ne miruje. Oko vinograda je posadio i industrijsku konoplju koja pomaže rahliti zemlju i privlači pčele, a nedavno se bacio i na uzgoj kamilice od koje planira raditi eterična ulja. Pepi je pun planova i dobre vibre od kojih neke pretače u glazbu, a neke u boce vina!

Freya- božica ljepote

Svi znaju da ljepota može spasiti svijet. Zahvaljujući lijepoti živimo, stvaramo, volimo. Istinska ljepota oduvijek je bila štovana, čak i obožavana, a gošća inspiracija, Tena Varga, prava je božica ljepote. Ova mlada, ambiciozna i prelijepa djevojka u samo 25 godina uspjela je stvoriti svoj mali svijet. Tena je vizažistica i beauty influencerica. Na Instagramu je možete pronaći pod Freya12, a aktivno je prati više od 16 000 ljudi. Profil joj ima doseg i do nevjerojatnih 1000 000  ljudi. Stvorila je posao koji radi iz ljubavi i od njega uspješno zarađuje. Njenu iskrenost i autentičnost prepoznali su mnogi brendovi kao i suradnici s kojima radi. Kako njena popularnost raste krenuli su i pozivi za sudjelovanje u raznim TV emisijama. Freya je ambasadorica  poznate i najbolje poliklinike u regiji – poliklinke Milojevic i nema problem pričati o zahvatima kojima se podvrgla. Isprobala je botox, filere, bila na operaciji nosa, no od svih zahvata najviše je oduševljena SkinPen tretmanom. Ovaj sjajan tretman smanjuje fine linije, bore, akne i kirurške ožiljke te pomlađuje. Tretman je minimalno invazivan s vrlo kratkim vremenom oporavka, a rezultat  prirodan i siguran za sve tonove i tipove kože.

O prednostima i kvaliteti SkinPen Precision tretmana osvjedočila se i uspješna poduzetnica Tina Verhas te ispričala sjajna iskustva:

  • SkinPen Precision je uređaj koji stvara tisuće mikroskopskih kanala u vašoj koži. Pritom se aktiviraju prirodni mehanizmi samoobnavljanja kože, koji ne samo da povisuje razinu kolagena u koži, već je obnavljaju s učinkom postizanja zdravije i mlađe kože. Ja sam oduševljena i iskreno ga preporučam svima!

Želite li poboljšati izgled svog tena, smanjiti fine linije i bore te postići nježnu, zdravu kožu posjetite šarmantnog doktora Milojevića i isprobajte SkinPen zbog koje ćete zablistati i iznutra i izvana!

U prekrasnom ambijentu jedinstvenog Beach bara Eat me gosti su uživali u slatkim okusima Franck ledene kave i čaja i hita ljeta ‘Wine to go’ sjajnog Vinologa čije degustacije probranih etiketa možete kušati u novootvorenom wine shopu u Ulici Božidara Adžije 34. Već prokušani i jedinstveni Hendricks bar u kombinaciji s Thomas Henry tonikom te pjenušasto slatki Freixenet izvrsno su godili nepcu tijekom vruće ljetne večeri uz zalogačjčiće Sirela sireva.

Naši velikodušni sponzori i ovoga puta bogato su darivali svoje goste – Poliklinika Milojević, Henkel, Franck, vodeni park Aquae Vivae, a za čarobnu i veselu dekoraciju zelene površine na temu retro summer pobrinuo se Baloons4you, agencija za event dekoracije.

I nakon ove sjajne večeri što reći? Jedva čekamo novo, inspirativno druženje!

Auto teksta: Rosie Kugli

Photo: Sport Educa