Nova Idôle maskara

Idôle je simbol moderne, suvremene generacije neustrašivih i snažnih žena. Slijedeći uspješno lansiranje Idôle mirisa, Lancôme doseže nove uspjehe s revolucionarnom maskarom, Lash Idôle s trenutnim učinkom podizanja trepavica s nevjerojatnim volumenom.

Dosad neviđeni rezultati

Definirajte, podignite i istaknite SVAKU TREPAVICU. Lash Idôle maskara je stvorena za žene koje ne pristaju na kompromise. Za maksimalan volumen, nevjerojatno podizanje trepavica i bez osjećaja težine na trepavicama u trenu s novom četkicom i formulom iz Lancômea. Desetljeća istraživanja i inovacije satkane u jednu moćnu, vrhunsku maskaru, Lash Idôle. Nova maskara za podizanje trepavica koja pomiče granice – svaka trepavica je definirana, naglašena i voluminozna – do 24 sata nakon nanošenja. Ova maskara ne stvara grudice već pruža voluminozni izgled trepavica – više nećete morati razmišljati o umjetnim
trepavicama. Pripremite se na trepavice kakve ste oduvijek željeli!

Inovativna zakrivljena četkica

Lash Idôle predstavlja revolucionarnu inovaciju u dizajnu četkica. Četkica s 360 mikro dlačica različitih veličina naglasit će svaku pojedinu trepavicu. Ovaj zaobljeni oblik četkice savršeno se prilagođava trepavicama te definira, podiže i voluminizira čak i najmanju trepavicu. Rezultat: uvijene trepavice nevjerojatnog volumena.

Revolucionarno lagana gel tekstura; više od jednostavne formule, Lancôme je formulaciju maskare podigao na sljedeću razinu. Lash Idôle sadrži ekstrakt bijelog čaja i manju količinu voska. Rezultat: gel tekstura koja obavija SVAKU TREPAVICU, klizi bez osjećaja težine na trepavicama i pruža iznimno crnu pigmentaciju i volumen s do 24 sata postojanosti. Bonus, lako se uklanja!

Izgled s potpisom Idôla; uglađenošću i modernom ženstvenosti kojom odiše Idôle miris, upravo i pakiranje Lash Idôle maskare prkosi estetici tradicionalne maskare. Ova maskara dolazi u crnom-rose gold pakiranju oblih kutova. Doista je umjetničko djelo.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Lancôme