Lancôme

U 2022. brend Lancôme ostvaruje kreativnu suradnju s jednom od najpopularnijih luksuznih kolekcionarskih igračaka: lutkom Bearbrick™. Predstavljamo serum Advanced Génifique x Bearbrick, vašeg novog najboljeg prijatelja iz svijeta ljepote i najpoznatijeg Lancôme seruma za kožu zdravog i mladolikog izgleda, koji sada dolazi u ekskluzivnom limitiranom izdanju.

Baš kao i igračka Bearbrick koja je prošla nestašnu preobrazbu, limitirano izdanje bijele bočica Lancôme seruma išarano je ružem odvažne nijanse umjesto umjetničkim sprejem ili kistom. Simboli brenda: logotip Lancôme, ruža i slovo Ô u nazivu interpretirani su na nov način s pomoću pomalo izazovne estetike grafita. Prikaz lutke na pakiranju obogaćen je crtežom usta i oka, kao i motom Call Me Happy, čime se dočarava krajnja zaigranost u samoj srži suradnje.

A suradnja je zaista izvanredna. Što se tiče oličenja zaigrane strane ljepote, ne postoji nitko bolji od Lily Collins, glumice koja u svaku svoju ulogu unosi veselje. Lily Collins i njezin najbolji prijatelj iz svijeta ljepote svakodnevno dijele iskreno veselje sa svima oko sebe.

LA VIE EST BELLE

Poruka, bočica, inspiracija… Mnogo je razloga zbog kojih se na prvu oduševimo parfemskom vodom, ali samo je jedan razlog zbog kojeg ljubav potraje: njezin miris.

Istinska srž luksuza, miris s dušom koja obasjava – La Vie est Belle utjelovljuje veselu spontanost u srcu brenda Lancôme. Od složenog postupka obrade sastojaka do stvaranja dugotrajnog mirisnog učinka, ova parfemska voda od samih početaka nosi obilježja sjajnih mirisa. Troje vrsnih francuskih parfumera 2012. godine odvažilo se na prilagođen pristup svakom sastojku te su putem inovativnih tehnologija stvorili sasvim novu mirisnu notu koja je srž La Vie Est Belle parfemske vode – riječ je o prvoj gurmanskoj noti irisa ovog brenda. Tri godine i čak 5521 pokušaj bili su potrebni da Anne Flipo, Dominique Ropion i Olivier Polge postignu potrebnu ravnotežu 63 sirovine koje sačinjavaju originalnu parfemsku vodu. Sastav u kojem se isprepliću svijetle i tamne note te u čijoj se srži nalaze iris, pačuli i ova neobična gurmanska nota.  Stapajući originalnost, auru sadašnjosti i postojanost, parfemska voda La Vie est Belle brzo je postala dijelom života žena i prepoznatljiv miris milijuna njih. Naša se kultna parfemska voda po prvi put može ponovno napuniti.

LANCÔME X RICHARD ORLINSKI

Brend Lancôme predstavlja novu kreativnu suradnju s francuskim umjetnikom Richardom Orlinskim, koji je osmislio dragocjenu limitiranu kolekciju i u njoj nanovo predstavio prepoznatljivu ružu brenda Lancôme. Francusko ministarstvo kulture 2021. godine imenovalo ga je Vitezom reda umjetnosti i književnosti, a na Instagramu ga prati preko 5,5 milijuna pratitelja. Umjetnost Richarda Orlinskog tako postiže značajan kulturni utjecaj, kako u umjetničkom svijetu, tako i izvan njega. Kroz ovu nadolazeću suradnju, umjetnik i luksuzni kozmetički brend Lancôme ujedinit će francusko umijeće i vještinu izrade i time izražavanju dati jednu posve novu slobodu. Ruža brenda Lancôme s potpisom Richarda Orlinskog bit će prepoznatljiv znak setova ovih blagdana te će u potpunosti preobraziti vaše poklone u umjetnička djela.

Dajte svojim najmilijima do znanja koliko su jedinstveni i poklonite im Lancôme izuzetne poklone u ekološki osmišljenom pakiranju kojeg krasi dragocjena Lancôme x Orlinski ruža u tri profinjene nijanse: ružičasto-zlatnoj, zlatnoj i srebrnoj.

GIFT FINDER

I dalje ste u potrazi ste za savršenim poklonom za voljenu osobu, a trebate malu pomoć pri odabiru? Uz naš kratki upitnik, jednostavno i lako dođite do savršenog poklona!

Chic.hr @chic.hr

Foto: Lancôme