Najnovija OPI kolekcija

Ljeto, ljeto, ljeto. Stiglo nam je dugo očekivano ljeto i sezona godišnjih odmora sa suncem, pijeskom i sve većim temperaturama.  Salon Manos vam predstavlja najnoviju OPI kolekciju Summer Make The Rules sa 12 neodoljivih ljetnih nijansi za vaše ljetne manikure. Ako želite da vaša manikura ostane na mjestu tijekom vaših ljetnih zabava na suncu, angažirali smo vaše Manos mani-mastere da sa vama podijele ljetne savjete za manikure koje morate imati za prekrasne nokte tijekom cijelog ljeta.

  • Profesionalna manikura u vašem omiljenom Manos salonu 

Preporučamo da neposredno prije odlaska na godišnji odmor uz Manos stručnu pomoć uredite nokte i kožicu oko noktiju te poslušate savjete i preporuku proizvoda koji će vam biti od velike pomoći na odmoru.

  • njega kožice oko noktiju

Neka vaši uređeni nokti i kožica oko noktiju što dulje ostane njegovana uz OPI ProSpa ulje za njegu noktiju i kožice oko noktiju. Uz samo jednu kap ulja koju umasirate pojedinačno u svaki nokat, produljujete manikuru te vaši nokti svakim danom izgledaju sve bolji.

Manos preporuka je da se ulje nanosi navečer, stavite ulje na noćni ormarić i nanesite prije spavanja za zdrave nokte i zanoktice cijelog ljeta. 

Tražite opciju njege u pokretu? 

Manos predstavlja Reverence de Bastien – Unguent, savršen proizvod da putujete bezbrižno i da je uvijek uz vas za zdrave i čvrste nokte te njegovanu kožicu oko noktiju. 

  • Ljetni mjeseci na bazenu?

Ako više volite provoditi vrijeme na bazenu, vrijedi poduzeti neke dodatne mjere opreza jer klor može isušiti nokte i zanoktice. 

Manos preporuka je da večer prije bazena  nanesite njegu i zaštitu OPI Nail Envy Nail Strengthener direktno na nokte. 

Ili, ako već nosite svoju omiljenu nijansu laka, možete dodati na boju sloj OPI Top Coat za dodatnu zaštitu vaše manikure.

OPI novost je najnoviji proizvod OPI Nail Envy koji je dostupan i u 8 različitih nijansi kako bismo vam pojednostavnili odmor i kako možete još više vremena provoditi na plaži!

  • Ne zaboravite se hidratizirati!

Dugotrajno namakanje u vodi (poput bazena) može prouzročiti poroznost noktiju i oni postaju osjetljiviji što dovodi do preranog pucanja i listanja noktiju. Pokušajte uzeti neke pauze od mora ili bazena i pobrinite se da se hidratizirate pijući dovoljne količine vode. 

  • Recite ne žutim noktima

Ne, ovdje ne mislimo na žuti lak za nokte – zapravo ljeti volimo jarko žute nijanse na noktima.

Ovdje mislimo o žutim noktima. 

Pokušajte ne provoditi previše vremena na suncu jer UV zrake mogu uzrokovati blijeđenje i žutilo mnogih boja lakova za nokte. Kako biste spriječili da vam se manikura pogorša, pripremite svoje nokte ne jednim, već dva sloja OPI Natural Nail Base Coat prije vaših omiljenih nijansi laka za nokte. Osim toga, ne zaboravite nanijeti kremu za sunčanje na ruke i stopala!

  • Manikura sa trajnim lakom?

Ukoliko idete na ljetni odmor u trajanju od 2-3 tjedna, Manos preporuka je OPI Gelcolor manikura u salonu jer je dovoljno postojana, ne mjenja ni boju ni sjaj, a vaš ljetni odmor postaje bezbrižan! 

  • Summer Glow večeri 

Ljetne večeri nezaobilazne su uz Reverence Celeste suho ulje sa sjajnim česticama sedefa za cijelu dužinu nogu ali i za cijelo tijelo. 

Noge izgledaju zategnutije,a koža blistava pružajući zaglađujući učinak Celeste hidratantni i zaštitni sastojci idealni su za nadraženu i suhu kožu npr. nakon depilacije.

Uz mirisne note bergamonta, nerolija, limuna, kadulje i peršina pruža nam pravi osjećaj osvježenja. Aktivni sastojak hladno prešanog sezamovog ulja iznimno je bogato esencijalnim masnim kiselinama, kalcijem, bakrom, magnezijem, željezom, cinkom, fosforom, kalijem te vitaminima B9-folna kiselina- , B6 i antioksidansom vitamina E

Dobro protresite bočicu da se sedef pomiješa sa suhim uljem. Nanesite nakon tuširanja na suhu kožu. Izbjegavajte izlaganje na suncu nakon nanošenja jer su eterična ulja u proizvodu fotosenzibilna i zbog toga je ovaj proizvod idealan za vruće ljetne večeri.

Svi proizvodi dostupni su u salonu Manos, svoj termin za ljetnu manikuru ili pedikuru i savjete za ljeto potražite u salonu Manos, 

Medvedgradska 8 Zagreb, a termin rezervirajte na broj 01/5615089

Autor teksta: Studio Manos @manos.byivana