TIANI Harmony

Uobičajena zabluda je da su seks igračke nešto što koristite prije nego što upoznate svog partnera. Ovo je pogrešno razmišljanje. Seks igračke mogu stvoriti jedinstvene prilike za užitak i povezanost između partnera. One su poput glazure ukusnog kolačića. Imajući to na umu, LELO predstavlja najnoviji dodatak svojoj liniji TIANI™, TIANI™ Harmony!

Jačanje veze

Nije tajna kako osobna povezanost proizlazi iz osjećaja ugode i predavanja užitku s partnerom. Ubacite TIANI™ Harmony, masažer za parove upravljan aplikacijom, u igru. Ima dva motora koji stimuliraju obje strane, vodeći do najintimnijeg zajedničkog cilja – harmoničnog orgazma.

Plan je jednostavan – namjestite TIANI™ Harmony, tako da oboje osjetite vibracije i pustite da strast učini svoje. Jednom kad ste se ugodno smjestili, upotrijebite aplikaciju kako biste istražili dodatne uzorke vibracija i pretvorite svoju dnevnu rutinu u orgazmički spektakl za dvoje – kako biste pojačali senzacije kod oba partnera tijekom seksa. Unutarnji, glatki kraj kojeg nosi žena tijekom seksa donosi zadovoljstvo oba partnera, dok vanjski dio pruža ugodne vibracije klitorisu za vrhunski užitak uz istovremeno slanje zavodljivih, nježnih valova vibracija prema penisu.

Dva vibrirajuća motora TIANI™ Harmony rade zajedno kako bi pružili dvostruki osjećaj, i iznutra i izvana. Kontrola aplikacije osigurava najbolje iskustvo bez upotrebe ruku i priliku da potpuno uronite u trenutak koji dijelite sa svojim partnerom.

Mekan i fleksibilan, TIANI™ Harmony odgovara širokom rasponu anatomija, što ga čini prikladnim za svakoga. Osmišljen je za istraživače koji su spremni uroniti u senzualne, strastvene trenutke sa svojim partnerom. TIANI™ Harmony udobno se savija kako bi pristajao svim tipovima tijela i pomaže vam da postignete harmoničan orgazam.

TIANI™ Harmony ukratko:

  • Poveziva s aplikacijom. Povežite i upravljajte svojim uređajem putem Bluetootha za produženi užitak.
  • Dva vibrirajuća motora pružaju dvostruki osjećaj iznutra i izvana.
  • 10 snažnih uzoraka vibracija.
  • Vrhunski silikon siguran za tijelo
  • Potpuno vodootporan i USB punjiv.
  • Jednogodišnje jamstvo i desetogodišnje jamstvo kvalitete
  • Dolazi u crnoj i aqua boji.

Chic.hr @chic.hr

Foto: LELO