Le 8 Hypnôse

Lancôme kao predvodnik znanosti o trepavicama od 1967. godine sad spaja svoja znanja iz područja njege kože i trepavica kako bi luksuznu maskaru podigao na novu razinu. Zahvaljujući novo osmišljenoj formuli maskara Le 8 Hypnôse daje odgovor na sve najčešće probleme vezane uz maskaru, od teškog nanošenja, krutih trepavica nakon nanošenja do ispadanja trepavica tijekom uklanjanja maskare. Najbolja opcija za nadogradnju volumena trepavica spojena je s novom razinom ugode za osjetila tijekom nanošenja kako bi trepavice bile meke.

Simbol beskonačnosti – Le 8 Hypnôse.

Le 8 predstavlja broj različitih aminokiselina u formuli, oznaku snage.  Počevši od dizajna, bočica je napravljena od čistog stakla s odgovarajućom ergonomskom četkicom – obje u obliku brojke 8. Simbolika oblika brojke 8 također predstavlja simbol beskonačnosti što upućuje na kružni proces recikliranja. Samo pakiranje napravljeno je od recikliranog stakla te se može ponovno reciklirati.   Na kraju treba spomenuti da brojka 8 predstavlja i lakoću pokreta nanošenja na trepavice čemu pridonosi i nova njegujuća formula ugodne teksture. Le 8 Hypnôse, gdje beskrajne trepavice započinju.

Znanstvene činjenice iza maskare Le 8 Hypnôse koja omogućava trenutačnu nadogradnju volumena te se nanosi divno kao što i izgleda: guste trepavice mogu biti i meke, zahvaljujući formuli sa 91% njegujućeg crnog balzama i 5% Shea maslaca. Iznimno elegantna formula maskare Le 8 Hypnôse nanosi se na trepavice bez osjećaja težine. Rezultat su trenutačna gustoća i volumen trepavica. Snažnije trepavice svakim danom. Obogaćena s 8 revitalizirajućih aminokiselina i hranjivim Shea maslacem, ova njegujuća formula rezultira osnaženim trepavicama, gušćeg izgleda u 4 tjedna.

Učinkovitost i uklanjanje maskare pospješeni njegujućom formulom.

Spojem njege trepavica i inovacije šminke za područje oko očiju Lancôme predstavlja svoju prvu njegujuću maskaru za volumen trepavica obogaćenu serumom. Stvorena je kako bi prevladala izazove od nanošenja do uklanjanja, neovisno o tome radi li se o krutim trepavicama ili nenamjernom ispadanju trepavica tijekom uklanjanja maskare.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR