Trenutci opuštanja

Sada već tradicionalna manifestacija Wellness moments koja objedinjuje najbolju ponudu wellness centara sjeverozapadne Istre kreće sutra. U bogatoj ponudi wellness programa i paketa, možete izabrati nešto za sebe ili na vrijeme pripremiti poklon u povodu nadolazećih Valentinova i Dana žena.

Već osmu godinu za redom klaster sjeverozapadne Istre priprema za svoje posjetitelje tematsku ponudu wellness programa i paketa radi dodatne popularizacije wellnessa u destinaciji. U razdoblju od 9. veljače do 11. ožujka tvrtke Aminess Hotels & Campsites Novigrad i Lux Casino Hotel Mulino pozivaju vas da iskoristite posebne pogodnosti njihovih wellness centara uz vrhunsku kvalitetu usluge po pristupačnim cijenama.

U želji da dodatno razvijemo wellness kao bitan proizvod, posebno u pred i post sezoni, te želeći isti približiti i domicilnom stanovništu, već osmu godinu za redom Aminess Maestral hotel, kao jedan od dionika klastera sjeverozapadne Istre, uspješno sudjeluje u projektu Wellness Moments. Za vrijeme trajanja Wellness Momentsa, za odabrane datume kao što su Dan žena, Valentinovo i sl. ponudu upotpunjujemo i dnevnim izdvojenim akcijama kojima želimo wellness proizvod približiti i lokalnom stanovništvu. Iz godine u godinu raste broj posjetitelja i zadovoljnih wellness korisnika.“, zaključila je Ana Tončić, voditeljica wellnessa Aminess Maestral Hotela.

Izvrstan način da se pozdravimo sa zimom i pripremimo za proljeće, zar ne?

Više o Wellness Moments programu i paketima  pronađite na: www.coloursofistria.com