Ojačaj svoju kosu

FAQTM Swiss, brend pod okriljem FOREO-a, upravo se proširo na tržište njege kose premium FAQTM 301 linijom LED masažera za jačanje vlasišta. Gubitak kose ozbiljan je problem s kojim se suočava veliki broj ljudi kao posljedica brojnih unutarnjih i vanjskih čimbenika – poput genetike, hormonalnih poremećaja, stresa, loše prehrane i zagađenja iz okoliša – što ga čini raširenim i trajnim problemom.

Prema istraživanjima, 50% muškaraca diljem svijeta suočava se s gubitkom kose do 50. godine, dok 40% žena ima problema s gubitkom kose do 40. godine. Rastuća potreba za tretmanima protiv gubitka kose i za poticanje rasta kose potaknuta je mnogima koji se bore s alopecijom, stanjem koje uzrokuje povlačenje linije kose kod muškaraca i žena svih dobnih skupina.

FAQTM 301 dizajniran je za borbu protiv prorjeđivanja kose kod muškaraca i žena, a koristi prirodnu staničnu energiju za revitalizaciju folikula dlake i jačanje svake pojedine vlasi. Nadovezujući se na dokazani uspjeh sinergijskog učinka kombiniranih topikalnih i potkožnih tretmana, FAQ™ Swiss je također lansirao FAQ™ Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Serum, lagani serum inspiriran njegom kože koji hrani vlasište za gustu, sjajnu i voluminoznu kosu.

FAQTM 301

FAQTM 301 moćno je rješenje protiv gubitka kose – koristit prirodnu staničnu energiju za revitalizaciju folikula kose i jačanja vlasišta kako bi pospješio rast kose, ali i zaustavio njeno lomljenje i otpadanje. Također masira vlasište, pomažući ukloniti nakupljene nečistoće i spriječiti začepljenje folikula mrtvim stanicama kože, znojem i uljem, dok potiče cirkulaciju – omogućujući kisiku i esencijalnim hranjivim tvarima da dopru do folikula. Uz kliničku snagu crvenog LED svjetla i T-Sonic™ masaže, potiče rast gušće i zdravije kose.

Ovaj inovativni uređaj protiv gubitka kose opremljen je sa 637 silikonskih dlačica koje nježno, ali učinkovito uklanjaju nakupljanje nečistoća na vlasištu. Ovo sprječava mrtve stanice kože, znoj i ulje da začepe folikule kose i uzrokuju gubitak kose, dok istovremeno pomaže razdvojiti kosu kako bi LED svjetlo ravnomjerno dosegnulo sve dijelove vlasišta

U skladu s pametnim švicarskim dizajnom, uređaj je izuzetno lagan, kompaktan i ergonomski oblikovan kako bi savršeno ležao u ruci. Pruža šest razina intenziteta koje se lako prilagođavaju osobnim potrebama i preferencijama. Aplikacijom povezan masažer nudi tri unaprijed programirana tretmana– dizajnirana za rast kose kod muškaraca, rast kose kod žena i dubinsku masažu vlasišta.

Klinički dokazano značajno smanjuje gubitak kose te povećava gustoću i debljinu vlasi u samo jednom mjesecu. Rezultati nezavisne kliničke studije (31 ispitanik, u dobi od 25 do 55 godina) također pokazuju: 

● 100% korisnika je prijavilo vidljiv rast kose i poboljšanje debljine u samo jednom mjesecu. 

● 94% korisnika je primijetilo veću gustoću kose i manju lomljivost u samo 2 tjedna. 

● 94% korisnika je prijavilo da im je vlasište bilo manje masno i imalo manje peruti u samo 2 tjedna.

Kako bi pojačao učinak uređaja i osigurao maksimalan mogući utjecaj na prorjeđivanje kose, FAQTM Swiss je lansirao FAQTM Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Serum, lagani serum za vlasište koji jača vlasi i obnavlja folikule, smanjujući lomljenje i prorjeđivanje. Serum balansira mikrobiom vlasišta, poboljšava cjelokupno zdravlje vlasišta i podržava zdrav rast kose, dok regulira proizvodnju sebuma na vlasištu kako bi se spriječila masna kosa. Sadrži 97% prirodnih sastojaka, bez mirisa, veganski, dermatološki testiran i prikladan za sve tipove kože i kose. Također je pun moćnih sastojaka kao što su probiotici koji balansiraju mikrobiom vlasišta, ekstrakt crvene djeteline jača kosu inhibiranjem DHT hormona povezanog s prorjeđivanjem, dok Cantella Asiatica poboljšava mikrocirkulaciju i potiče rast, smirujući vlasište.

Ovaj moćni i inovativni uređaj – FAQTM 301 – kao i njegov sinergijski par FAQTM Scalp Recovery & Thick Hair Probiotic Serum od sada je dostupan na služebnim stranicama foreo.com, te kod službenih partnera: Roxbeauty.hr i Douglas.hr

Chic.hr @chic.hr