Kiehl’s

Nedavna istraživanja klimatskih promjena govore da svijet postaje topliji i vlažniji – što bi moglo stvarati probleme osobama s masnom kožom. Zapravo čak i povećanje temperature od 1 °C može rezultirati povećanjem stvaranja sebuma od 10% – zbog čega se koža može doimati masnijom i biti sklonija aknama i prištićima.

Masniji tipovi kože također su skloniji dehidraciji i oštećenju zaštitne barijere kože zbog prekomjernog uklanjanja viška sebuma s kože u želji da ne bi izgledala sjajno. Kao odgovor na rastuću potrebu potrošača za hidratacijom bez masnog sjaja, Kiehl’s ponosno predstavlja novo i poboljšano izdanje Ultra Facial Oil-Free gel kreme – sa stručno osmišljenom formulacijom za mješovitu i masnu kožu. Prvi put predstavljena 2013. godine, nova formulacija bez alkohola ima istu omiljenu teksturu gela koji pruža trenutni osjećaj hlađenja, s novom, specijaliziranom tehnologijom sastojaka koji smanjuju izgled viška sebuma na koži. Brzo se upija i daje svjež osjećaj bez ostavljanja tragova. Ultra Facial Oil Free gel krema klinički dokazano pruža dugotrajnu, esencijalnu hidrataciju i smanjenje sjaja  mješovite i masne kože – čak i u uvjetima ekstremne topline, vlage i zagađenja.

Pružajući trenutan osjećaj hlađenja po nanošenju, Ultra Facial Oil-Free gel krema sadrži kombinaciju sastojaka koja uključuje glacijalni glikoprotein, koji se originalno dobiva iz morskih ledenjaka i inovativne sitne čestice aminokiselina. Jedinstvena tekstura brzoupijajućeg gela dubinski hidratizira kožu i pomaže spriječiti gubitak vode, istovremeno smanjujući osjećaj masnoće za 27%, vidljivi sjaj za 24% i izgled proširenih pora za 12% u samo 14 dana. Nakon nanošenja koža je 99% više hidratizirana i ne masti se do 8 sati.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Kiehl’s