Lancôme

U svakoj ženi nalazi se idôl u nastajanju. To je bolja verzija nje same koja žudi za ispunjenošću. Treće poglavlje mirisa Idôle inspirirano je tim osjećajem uvjerenja. Nova bočica popraćena je novim mirisom, a rezultat tog spoja je Idôle Aura. Aura obuhvaća samopouzdanje žene koja se dokazala i koja je inspirirala snažan kolektivni zamah koji ujedinjuje žene. Ta skupina simbolizira generacijski pokret slijeđenja svojih snova koji nemaju granica. To je pojava u kojem je svaka žena idôl.

Od njegovog nastanka 2019. godine, Idôle je miris novih ideala. Miris slave koji su žene zabilježile po svojim pravilima, za sebe i za druge. To je trijumf koji je potaknut priznanjem da je najveći uspjeh onaj koji inspirira druge. On spaja modernu perspektivu i radikalnu bočicu u kojoj se nalazi iznimno inovativan miris. Lancômeov miris simbolizira pobjedu žena diljem svijeta. Globalni uspjeh, jer je bio imenovan ‘Najboljim mirisom godine’ od strane Fragrance Foundationa.  U 2021, on nastavlja pomicati granice.

Miris za generaciju žena koje kreiraju svijet sutrašnjice, Idôle Aura s povjerenjem dijeli svoju odlučnost u pomicanju granica. Počevši od odluke da u svojoj formuli koristi prirodne sastojke, novi Lancôme miris utjelovljuje posvećenost tvrtke održivoj ljepoti, ekološki prihvatljivom pristupu i potpori za dobrobit pojedinaca i zajednica. Obje ključne za potpis Idôle Aure i stvorene za Lancôme, esencija latice ruže Isparta i infuzija burbon vanilije, dio su L’Oréalovog programa solidarnosti. Ovaj program ima za cilj razviti opskrbu održivih sastojaka koja podržava etičke radne uvjete i naknadu ljudima koji ih proizvode. Također pomaže u očuvanju lokalnih ekosustava.

Ne radi se samo o nadahnjivanju drugih već i o okruživanju ljudima u svrhu zajedničkog djelovanja. Uz Idôle Auru, Lancôme slavi duh zajednice koji je ostao zajednička tema tijekom prethodnih poglavlja Idôle sage. Zendaya utjelovljuje ženu koja je samoostvarena, koja je pod vlastitim uvjetima postala idol i koja je odlučila osvijetliti put drugim ženama da učine isto.

U novoj kampanji Idôle Aura, Zendaya drži svoju bočicu podignutu ka nebu, gestom koja poziva druge da se pridruže pokretu. Sa svih strana svijeta, žene sada mašu bočicom na sva četiri kraja svijeta kao da se odazivaju na njezin poziv.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Lancôme