Nivea Men

Za većinu muškaraca neizbježan svakodnevni jutarnji ritual je ravno iz kreveta uputiti se pod tuš. Pri tome im nije jedini cilj postići osjećaj svježine i čistoće, ono što im je jednako bitno je razbuditi se i napuniti energijom koja će ih pratiti cijeli dan. Upravo ovo željeno iskustvo trenutnog razbuđivanja omogućuju novi revitalizirajući NIVEA MEN Active Energy proizvodi!

Napunite baterije i oživite svoje tijelo tuširanjem uz NIVEA MEN Active Energy gel za tuširanje! Baš kao što kava razbuđuje vaš um, njegova formula s kofeinom 100% prirodnog porijekla trenutačno razbuđuje osjetila i puni vaše tijelo energijom. Zahvaljujući blagoj formuli koja je 100 % biorazgradiva, ovaj revitalizirajući gel za tuširanje možete koristiti za pranje tijela, lica i kose. Doživite moćni val svježine i napunite svoje baterije energijom uz NIVEA MEN ACTIVE ENERGY gel za tuširanje.

Pouzdanu zaštitu i atraktivan muževan miris pružit će vam novi NIVEA MEN Active Energy antiperspirant u spreju i roll-onu. Njihova posebno snažna antiperspirantna formula s kompleksom cinka bori se protiv znojenja uzrokovanog stresom u najaktivnijim trenutcima tijekom cijelog dana. Istovremeno snažno djeluje protiv neugodnih mirisa te njeguje kožu ispod pazuha. Isprobajte miris koji oživljava sva osjetila uz NIVEA MEN Active Energy antiperspirant u spreju i roll-onu!

Chic.hr @chic.hr

Photo: Nivea