Novi trendovi

 Alfa Vision Optika već više od 20 godina postavlja trendove kada govorimo o izboru sunčanih naočala i dioptrijskih okvira, a ovoga vikenda je, u svojoj poslovnici u sklopu Centra Kaptol svojim kupcima i poznatim licima ekskluzivno predstavila najnoviju kolekciju talijanskog brenda Prada za sezonu proljeće/ljeto 2024.

Iva Radić, Jelena Veljača, Anamaria Raič, Donna Lugonja Petković, Hana Hadžiavdagić Tabaković i Tarik Tabaković, Vesna Blašković, Jelena Orešković, Lucija Lugomer, Tomislav Krajačić,  zajedno su s dugogodišnjim klijenticama Alfa Vision Optike prvi imali priliku zaviriti u sunčani svijet noviteta kojim prevladavaju neobični oblici, eklektične boje i klasike na „Prada“ način – a koji je, ekskluzivno ovom prilikom, stigao direktno s posljednje Milanske catwalk kolekcije.

„Poučeni iskustvom i svakodnevnom komunikacijom s našim kupcima, primijetili smo kako u svijetu naočala vlada veliko nestrpljenje kad se čekaju najnovije kolekcije, kako u inozemstvu tako i kod nas. Našim klijenticama su najnovije kolekcije naočala vrlo često dostupne u samo par klikova odmah po izlasku nove sezone na najvažnijim inozemnim portalima. S obzirom na to koliko Hrvatice vole modu i također stvaraju trendove – iznimno je važno da su te iste kolekcije odmah dostupne i u našim poslovnicama. To je bio jedan od razloga zašto smo odlučili našim kupcima na jednoj lijepoj i cvjetnoj prezentaciji prezentirati Pradinu eklektiku – iz prve ruke. Privilegiju da iz prve ruke vide i biraju same kolekciju koja tek stiže na sve naše police – da iskuse nešto novo čime bismo na neki način nagradili njihovu vjernost i na taj način im se i zahvalili.“ – ovom je prilikom rekla Ana Bilić, direktorica Alfa Vision Optike.

Doprinos ovom događaju dao je Tulip Studio – omiljena zagrebačka cvjetna destinacija, koja je ovom prilikom uljepšala dan personaliziranim cvjetnim aranžmanima, inspiriranim upravo razigranom kolekcijom brenda.

Talijanski brend Prada čitavo jedno stoljeće prepoznatljiva je po svoj eklektičnosti, razigranosti boja i nesvakidašnjim oblicima, a ovoga ljeta sudeći po novitetima upravo će njihove sunčane naočale biti one za kojima ćemo prvo posegnuti. Najnovije Prada modele uskoro možete pronaći u svim Alfa Vision Optikama: Centar Kaptol, Ksaverska cesta 10, Masarykova 23, Supernova Garden Mall, Point Shopping Center kao i na Internet stranici: www.alfavision-optika.hr

Chic.hr @chic.hr

Foto: Bojan Zibar