Aaron Taylor-Johnson kao novi ambasador

Giorgio Armani sa zadovoljstvom najavljuje britanskog glumca Aarona Taylora-Johnsona kao novog ambasadora ACQUA DI GIÒ mirisa. Aaron Taylor-Johnson pojavit će se u kampanji koja započinje 16. veljače. On je višestruko talentiran glumac. Njegov afinitet prema njegovoj umjetnosti zrači iznutra; u svakoj jedinstveno različitoj ulozi koju je utjelovio, njegova magnetska prisutnost očarala je publiku diljem svijeta. Sposobnost Aarona Taylora-Johnsona da se neprimjetno poveže sa svojom okolinom i emocijama utjelovljuje bit moderne i svjesne muževnosti, vizije koju ACQUA DI GIÒ duboko sadrži.

“ACQUA DI GIÒ utjelovljuje način razumijevanja muževnosti koji je istovremeno slobodan, osjetljiv i avanturistički. Sve su to karakteristike koje Aaron izražava svojom prisutnošću i tjelesnošću. Upravo me ta ravnoteža uma i tijela uvjerila da je on prava osoba koja će predstavljati miris. Aaron ima intenzitet i ljepotu koji su istovremeno samosvjesni i simbol današnjice.” – Giorgio Armani.


“Njegova genijalna kreativnost, njegova bezvremenska sofisticiranost i njegov besprijekoran ukus samo su neke od bezbroj odlika  gospodina Giorgia Armanija. Osjećam se počašćenim što sam odabran da predstavljam njegov legendarni miris ACQUA DI GIÒ kao novi ambasador brenda. Zapravo, odavno sam obožavatelj ACQUA DI GIÒ mirisa – zbog njegove čistoće i neopisive svježine. Oduvijek sam osjećao da ima tu nedostižnu kombinaciju muževnosti i ranjivosti – gotovo čarobnu vezu s prirodom i pomlađujućom snagom mora.” – Aaron Taylor-Johnson.

Chic.hr @chic.hr