Inspiracije

Poznati gradski kutak za zabavu, Bowling Bar, bio je domaćin još jednog urbanog događaja ‘INSPIRACIJE’ koji je oduševio posjetitelje, spojio sport i promovirao zdrav život, a gostima darovao nezaboravne trenuke.

Bowling Bar

U moderno uređenom prostoru Bowling Bara, sa osam vrhunskih Brunswick bowling staza i bogatim izborom igara kao što su biljar, pikado, stolni nogomet, posjetitelji su imali priliku uživati u zabavno rekreativnoj večeri. Bowling Bar poznat po svojim sportskim sadržajima, sjajnim zabavama, team buildinzima, proslavama rođendana gdje se svatko može opustiti i uživati. Zaljubljenici u sport  okupili su se kako bi zajedno proslavili strast prema bowlingu i druženju, uživali u inspirativnim razgovorima sa inspirativnim gostima  i stvorili nezaboravne uspomene.

Kuglanje

U dinamičnom svijetu u kojem živimo, pronalaženje savršene ravnoteže između zabave i zdravog načina života može biti izazov. Međutim, sport kao što je kuglanje dokazuje da je ta ravnoteža ne samo moguća već i izuzetno zabavna. Kuglanje je aktivnost koja kombinira fizički napor, taktičko razmišljanje, druženje i zabavu, čineći ga idealnim izborom za sve koji žele unaprijediti svoj životni stil na pozitivan i dinamičan način. Mlada i inspirativna gošća Paula Polanšćak dokaz je tezi – kada se talent i predanost udruže, uspjeh je neizbježan.

Zvijezda kuglačkog svijeta

Paula Polanšćak nije samo kuglačica; ona je sportašica koja je svojom vještinom, preciznošću i nepokolebljivom posvećenošću osvojila srca ljubitelja kuglanja diljem svijeta. S ponosom nosi titule koje je osvojila na 18. Svjetskom prvenstvu – 2. mjesto pojedinačno i ekipno, te 1. mjesto u kombinaciji, kao i prestižno 1. mjesto s seniorskom ženskom reprezentacijom na ekipnom Svjetskom prvenstvu. Njezine pobjede su inspiracija i dokaz da granice postoje samo kako bi bile pomaknute. Paula Polanšćak nije samo ime koje obećava u svijetu kuglanja; ona je simbol snage i neiscrpne ljubavi prema sportu.

Saša Petković- neumorni promotor kuglanja

Saša Petković, tehnički tajnik Zagrebačkog kuglačkog saveza predstavlja silu koja stoji iza scene, ali čiji rad odjekuje kroz cijelu kuglačku zajednicu. Njegova predanost, organizacijske vještine i vizija za razvoj kuglanja u Zagrebu čine ga ključnom figurom u promicanju ovog sporta. Njegova sposobnost provođenja natjecanja i njegovanja talenta doprinosi rastu i popularnosti kuglanja.

Zajedno, Paula i Saša predstavljaju srce i dušu kuglačkog sporta. Njihova sinergija i zajednički rad ilustriraju kako individualna postignuća i timski napor mogu utkati put uspjeha i inspiracije. Oni nisu samo dio kuglačke zajednice; oni su njezini kreatori, a njihove priče podsjetnik da je svaki cilj dostižan s pravom mješavinom strasti, rada i timskog duha.

Voditeljica Inspiracija šarmantna i nasmijana Izabela Vrtar,  novinarka i urednica s više od 20 godina iskustva u tiskanim i digitalnim medijima, gostima je predstavila još jedno ime i sjajnu priču – Sport Event.

Zdenka Zrilić – prva dama hrvatske košarke.

Zdenka Zrilić je žena čija se strast, poduzetnički duh i ljubav prema košarci prepliću u moćnu simfoniju uspjeha. Potekla iz poznate zadarske poduzetničke obitelji, Zdenka nosi u sebi naslijeđe koje je oblikovalo ne samo njezinu karijeru, već i njezin pristup životu i poslovanju. Otac Zdenko, bio je ključna figura u njezinom  odrastanju, prenoseći na nju ne samo ljubav i interes za košarku, već i smisao za poslovanje. Kao njezina najveća podrška i kritičar, otac je odigrao neprocjenjivu ulogu u oblikovanju Zdenke u ženu koja danas stoji kao stup zadarske košarke i velikog uspjeha.

Vlasnica tvrtke Sport Event, Zdenka Zrilić, nije samo zaljubljenica u košarku; ona je vizionarka koja je prepoznala i iskoristila snagu ovog sporta kao platformu za promociju ne samo sporta, već i hrvatskog turizma na međunarodnoj razini. Zadar Basketball Tournament, koji godinama vodi s iznimnom posvećenošću i stručnošću, nije samo košarkaški događaj. To je prilika kojom grad Zadar i Hrvatska blistaju na međunarodnoj sceni, privlačeći pažnju i divljenje ljubitelja košarke, kao i turista iz cijelog svijeta. Kroz svoju viziju, strast i nepokolebljivu posvećenost, potvrđuje da je košarka više od sporta – to je sredstvo povezivanja kultura, promicanja vrijednosti i gradnje mostova između naroda.

Zdenka Zrilić nije samo prva dama hrvatske košarke; ona je ambasadorica svojeg grada i svoje zemlje, pružajući svijetu uvid u bogatstvo, kulturu i strast koja vibrira ulicama Zadra i pulsira srcem Hrvatske.

Promocija sporta i zdravog života

“Inspiracije u Bowling Baru” nisu samo promovirale sport i zdrav život, već su stvorile prostor gdje su se zabava i inspiracija stopile u nezaboravno iskustvo. Uz genijalno inspirativnu ekipu gosti su uživali u Fresh&Healthy Nutribullet corneru uz svježe pripremljene vitaminske smoothie-je koje su servirale promotorice na rolama. Uzvanici nisu skrivali oduševljenje novim proizvodom Nutribullet To Go osmišljen i dizajniran upravo za potrebe sporta. Uz bogatu tombolu i poklone sponzora Philips i Orbico Beauty najsretniji dobitnici razveseli su se Philips brijačim aparatima Bodygroom serije 3000 i Multigroom serije 5000 i 7000 poznate po vrhunskom dizajnu i najmodernijoj tehnologiji. Orbico Beauty dame je iznenadio Lacoste parfemima Rose Eau Fraiche poznat po laganim notama naranče i grejpa te drvenasto-aromatičnog mirisa.

Uz omiljeno osvježenje Finsbury gin i Thomas Henry tonik, kuglanje, zabava i druženje potrajalo je do dugo u večer uz sjajne rezultate sudionika.

Inspiracije su najbolja pozivnica da posjetite Bowling Bar i doživite prostor gdje se svaki trenutak pretvara u nezaboravnu priču. U iščekivanju novog insiprativnog susreta, vidimo se na stazama!

Autor teksta: Rosie Kugli

Foto: Martina Pašić