La Roche-Posay

La Roche-Posay, vodeći dermokozmetički brend za njegu osjetljive kože, predstavio je dva nova proizvoda unutar Hyalu B5 linije za njegu protiv bora i punoće kože – hidratantnu kremu i njegu za područje oko očiju namijenjenu svim tipovima kože i za sve dobne skupine.

Tajna novih Hyalu B5 proizvoda leži u jedinstvenoj hidratantnoj, obnavljajućoj formuli s dvije čiste hijaluronske kiseline i vitaminom B5 koji vraća koži punoću i pomaže kod obnove kožne barijere, kao i područja oko očiju te smanjuje osjećaj nelagode. Upravo je duo čiste hijaluronske kiseline ključni sastojak formule koji pruža intenzivnu hidrataciju i svojom molekularnom masom prodire u dublje slojeve epidermisa za ispunjavanje bora, kako bi povećao učinkovitost samih anti-age proizvoda.

Da je hijaluronska kiselina jedan je od najomiljenijih anti-age sastojaka, potvrdila je i dr. sc. Jelena Meštrović Štefekov dr. med. spec. dermatovenerologije. „Osnovna karakteristika hijaluronske kiseline je snažna sposobnost vezanja i zadržavanja velikih količina molekula vode unutar kože. Tako hijaluronska kiselina u formi seruma i kreme snažno hidratizira kožu, na način da ‘zaključava’ molekule vode unutar nje i sprečavajući njen gubitak, što za rezultat ima zaglađeniju, puniju, čvršću, zdraviju kožu. Uz to, hijaluronska kiselina je sigurna i za osjetljivu kožu, te se može kombinirati s drugim aktivnim supstancama i preparatima za njegu kože“.

Upravo će nova Hyalu B5 hidratantna krema koži u trenu vratiti punoću te ublažiti bore i tanke linije. Njezinu učinkovitost u obnavljanju kožne barijere potvrdili su i rezultati istraživanja u kojem je 87% žena istaknulo kako im koža nakon četiri tjedna korištenja djeluje elastičnije, 64% žena izjavilo je kako im bore na koži izgledaju umanjeno, dok je 72% žena potvrdilo kako im se koži vratila prirodna punoća.

Svježiji, probuđeniji izgled kože na području oko očiju pružit će i nova Hyalu B5 Eyes krema, za koju je 78% žena potvrdilo da im brzo nakon nanošenja koža oko očiju izgleda ujednačenije, dok je 75% žena izjavilo kako im tanke linije oko očiju izgledaju umanjeno te im se nakon četiri tjedna intenzitet vrećica ispod očiju smanjio za 25 posto.

Hyalu B5 linija već je osvojila srca milijun žena diljem svijeta sa svojim anti-age, Hyalu B5 serumom, koji dokazano već nakon jednog sata poboljšava kožnu barijeru, nakon četiri sata koži vraća punoću, a nakon četiri tjedna smanjuje bore. Zahvaljujući jedinstvenoj formuli s čistom hijaluronskom kiselinom, vitaminom B5 i madecassosideom za puniji izgled kože i obnovu barijere kože, La Roche-Posay Hyalu B5 serum postao je broj 1 anti-age proizvod u ljekarnama. Korištenjem cjelovite rutine Hyalu B5 linije proizvoda, obogaćene La Roche-Posay termalnom vodom, postiže se još veći učinak djelovanja protiv starenja kože i to bez narušavanja tolerancije osjetljive kože.

Chic.hr @chic.hr

Photo: La Roche-Posay