Dizajnerska poslastica za ljubitelje interijera

Ako ste jedni od onih koji misle izvan ustaljenih granica, želite prihvatiit rizik čak i kada je uređenje interijera u pitanju i pri tome se super zabaviti, onda ćete nesumljivo već danas pohrliti u IKEA-u

Bea Åkerlund jedna je od najpoznatijih svjetskih stilistica i dizajnerica kostima, a proslavila se radom s Madonnom, Beyoncé, Lady Gagom, Rihannom i mnogim drugim vrhunskim zvijezdama. Stoga je vijest da je ova atraktivna umjetnica dizajnirala posebnu liniju za ultrapopularnu robnu kuću IKEA odjeknula među svim ljubiteljima interijera.

Od početka ožujka tako i u zagrebačkoj IKEA-i možemo naći predmete poput vaze u obliku staklenog šešira, jastučića u formi usnica i držača nakita koji slijede oblik ruke a napravljeni su tehnikom 3D-printa, te čitav niz ekskluzivnih dodataka.

Kolekcija OMEDELBAR sadrži 35 proizvoda koji slave individualnost i kreativnost, ujedno održavajući dizajneričinu osobnu mantru ”B. Who you are” – budi što jesi. Predmeti iz kolekcije tvore dojam ekskluzivne spavaonice i garderobe u kojima ćete poželjeti provoditi mnogo vremena. Pored crvenih detalja i pruga, važan element OMEDELBAR kolekcije je igra s dimenzijama, pa je tako džepni sat pretvoren u ogromni zidni, a slično se dogodilo i ženskom ogledalcu za šminkanje.

U kolekciji OMEDELBAR moguće je pronaći prvi masovno proizvedeni 3D-printani IKEA proizvod–mrežastu ruku koja će poslužiti za odlaganje nakita i drugih modnih dodatka. Beaje udahnula i novi život klasičnom šeširu iz „Alise u Zemlji čudesa“, koji je u njenoj interpretaciji postao vaza, a moguće ga je koristiti i za odlaganje sitnica koje se nalaze u svakoj kupaonici. OMEDELBAR kutije pomoći će da linijama začinite ovo proljeće, a još je zanimljivija udobna OMEDELBAR fotelja, prava zona udobnosti.

 “Ovom sam kolekcijom nastojala potaknuti ljude da misle izvan ustaljenih granica, da prihvate rizik i da se zabave, te da u trgovini nabave nešto što nikada nisu mislili da će naći na IKEA policama. Jednostavno rečeno – inspirirati ih da žive drukčiji život”, objasnila je dizajnerica Bea Åkerlund.

Foto: IKEA