YSL proljetne boje za 2018

Utopijski krajolik iz snova; obzor prožet mekim zrakama svjetlosti. Samo za odvažne… Ne, to nije poezija. To je emocija Staz Lindes, ambasadorice YSL Beautéa, koja promatra panoramu. Izgubljena je u nepoznatom. Sviće li ili pada mrak? Je li ovo početak ili kraj? Transcendentalna je svjetlost poziva na razigrano, eksperimentalno putovanje na mjesto gdje još nikada nije bila…Na fotografijama proslavljenog fotografa Craiga McDeana njezin je makeup gotovo futuristički: vatromet žarkih boja i intenzivnih, senzualnih emocija u savršenoj sinergiji s krajolikom. Baš poput paralelnog svemira.

Iluzija, psihodelija. Jarka svjetlost koja se prelama nad gradom u nadrealnom ambijentu. Predstavljamo vam dosad možda najhrabriju kolekciju boja: širom otvorite oči i pripremite se na pop-art prožet iluzijama i blistavom svjetlošću.

Posebno izdanje palete ruževa za usne odiše psihodeličnom atmosferom koja će potaknuti vašu kreativnost. U kutijici ćete naći neuobičajeno veliko ogledalo i pet reprezentativnih nijansi ruža iznimno kremaste teksture. Tu je i kist za savršeno nanošenje u bilo kojoj prilici. Raskošne i upečatljive boje dolaze u širokom rasponu finiša, od svjetlucavog do providnog.

Zlato što sjaji poput sunca, uronjeno u zagonetne plave nijanse s ružičastim odsjajem… posebno izdanje YSL Couture Palette Collector krasi čaroban sklad iznutra i izvana. Na prvi nam se pogled čini kao da je riječ o iluziji u plavim tonovima s ružičastim akcentima, poput modernog umjetničkog djela; unutra uočavamo kontrastne nijanse, koje se suprotstavljaju ili nadopunjuju ovisno o načinu na koji se nanose. Žuto zlato postaje highligher, delikatna boja koja priziva proljeće; može biti i zraka jarke svjetlosti koja iznenađuje i budi osjetila. Svijetle i tamne nijanse plave naglašavaju smjelost ove kombinacije boja, dok crvenkasto ružičasta odiše elegantnom senzualnošću.

Dvije izrazito nosive nijanse novi su dodatak legendarnoj paleti blistavih, hidratantnih ruževa za usne:

Novi tuš Couture Eyeliner No9 Or Radical iznimno je precizan i osigurava profesionalan finiš. Bogat je intenzivnim pigmentima koji zrače blistavom svjetlošću, naglašavajući bilo koji look. Odvažite se i nanesite malu količinu tuša u unutarnje kutove očiju za spektakularan sjaj.

Dva nova posebna izdanja upečatljivih metalik sjenila koja se lako nanose:

Dvije nove, šokantne nijanse koje savršeno utjelovljuju psihodelični duh. Kontrastni duo za totalni Pop Illusion look:

Foto: YSL beauty