Mirisna rapsodija..

Koji je vaš omiljeni način proslave Božića? U udobnoj atmosferi sa voljenom osobom? Romantična večera, dobro vino, keksi i opušteno gledanje omiljenog filma na kauču. Zagrlite se u zajedničkom gnijezdu kada snijeg prekrije prirodu vani. Predivan, ugodan osjećaj. Zimski mirisi su reducirani, romantični i topli – savršeni za druženje u paru. Šire senzualnost i prirodnost, bez ikakvog spektakla.

Mirisi puni značenja i senzualnosti:

s.Oliver Pure Sense for Her – Da budem potpuno ja, daleko od užurbanog tempa i prenatrpanosti svakodnevice. Jedan osjećaj, jedan miris, tako čist i prirodan. Pun životne radosti, jasnoće i smanjenog intenziteta – stvarno i autentično i stoga tako fascinantno.

s.Oliver Pure Sense for Him – Osnovno: biti u harmoniji sa svojom osobnošću i ljudima oko nas. Prirodni miris pun živosti i muževnosti s poznatim notama i autentičnim potpisom.

Betty Barclay Dream Away – Ženstveni miris koji ostvaruje snove. Cvjetna, zračna kompozicija naglašava lakoću i osjećaj sreće dopuštajući sebi da vas odnesu želje vašeg srca i da ih živite!

Chic.hr @chic.hr

Photo: s.Oliver, Betty Barclay