Salon Manos

Salon Manos vam među prvima u Hrvatskoj predstavlja najnoviji trend manikure kojeg dugo iščekujemo, a konačno se pridružio bogatoj kolekciji Manos lakova. Predstavljamo OPI Nature Strong, veganske lakove na biljnoj bazi i prirodnih sastojaka!  Nature Strong lakovi ne sadrže nusproizvode životinjskog podrijetla i ne sadrže GMO te su u potpunosti veganski certificirani.

Formuliranih sastojaka dobiveni su od šećerne trske, manioke, pšenice, krumpira i kukuruza uz mogućnost smanjenja otpada jer se i bočica laka može recirlirati!  Uz očuvanje zdravlja ali i još veće potrebe u svijetu za veganskim načinom života i Manos se ovim malim korakom pridružuje očuvanju zdravlja noktiju svakog klijenta ali i očuvanju prirode i planeta.

Manos istraživanjem je dokazano da 36% žena želi PRIRODNI lak na noktima, dok u svijetu 73% žena teži čistijim ili potpuno prirodnim kozmetičkim proizvodima. Sigurni ali učinkoviti sastojci su u današnje vrijeme nešto “novo normalno” Žene diljem svijeta pokazuju sve veće zanimanje o brizi i zdravlju noktiju te zabrinutost u vezi s kemikalijama koje se koriste u kozmetičkim proizvodima.

Svjesni smo da su prirodni sastojci sigurniji za zdravlje i okoliš, ali svejedno želimo istu kvalitetu manikure i uslugu lakiranja uz bogati izgled boje, brzo sušenje te dugotrajnu postojanost laka od 7 do 10 dana. Od sada je to moguće uz Manos manikuru i OPI Nature Strong lakove! Cijela paleta sadrži 30 nijansi i sve ih možete isprobati u salonu Manos, Medvedgradska 8, Zagreb.

Chic.hr @chic.hr

Photo: OPI

FB: @Manos.Nail.LoungebyIvana

IG: @manos.byivana

W: www.manos.hr