Atraktivan dizajn i impresivne značajke

Najnoviji modeli Huawei nova 10 serije, poznati po svom atraktivnom dizajnu i impresivnim značajkama, dostupni su u Telemachovoj posebnoj ponudi koja se teško odbija. Kupci nova 10 uređaja, putem Telemach web shopa ili poslovnica, na poklon će potpuno besplatno dobiti Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice, dok će kupci nova 10 SE pametnog telefona na poklon dobiti najnovije bežične slušalice Huawei FreeBuds SE.

Jedinstveno iskustvo fotografiranja i snimanja uz prepoznatljiv dizajnerski potpis

Huawei nova 10 dolazi uz visokokvalitetnu leću prednje 60 MP kamere koja podržava široki kut snimanja od 100 stupnjeva i 4K video kvalitetu uz izvrsnu rezoluciju i osjetljivost na svjetlo, dok stražnja kamera dolazi opremljena s 50MP Ultra Vision Photography objektivom.

Modul stražnje kamere Huawei nova 10 SE ima 108 MP glavnu kameru, koja podržava široki otvor blende f/1.9, za poboljšano zamućenje pozadine portreta. Huawei nova 10 SE također ima 16MP širokokutnu prednju kameru, koja nudi AI-pokretanu značajku uljepšavanja prilagođenu za selfije.

Snažna baterija i SuperCharge tehnologija za brzo punjenje

Kako bi se nosio s izazovima trajanja baterije koji proizlaze iz korištenja visokofrekventnih aplikacija, Huawei nova 10, kao i nova 10 SE, podržavaju 66 W SuperCharge značajku koja jamči brzo punjenje vašeg uređaja. Novoj 10  je potrebno 37 minuta da se napuni od 0 do 100%, dok novoj 10 SE treba minuta više – 38 minuta.

Moderan dizajn uz prepoznatljivi Star Orbit Ring prsten

Oba modela nova serije, nova 10 i nova 10 SE, nasljeđuju poznati dizajnerski potpis po kojoj je serija i poznata te spajaju minimalističke linije naglašene detaljima Star Orbit Ring prstena s vrhunskom tehnologijom izrade kućišta. Oba modela dolaze s velikim 6,67 inčnim Full View zaslonima, brzim stopama osvježavanja i uzorkovanja te pružaju glatko i fluidno iskustvo korištenja.

Prodajne uvjete promocije možete pogledati na mrežnim stranicama tvrtke Telemach:

Ovu atraktivnu ponudu, idealnu za predblagdanski i blagdanski shopping, svi zainteresirani kupci mogu iskoristiti do isteka zaliha.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2020. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Huawei