Svijet je naš vrt

Kolekcija mirisa Aqua Allegoria slavi svjetska čuda. Svaka kreacija odaje počast ljepoti prirode i odvodi nas u otkrivanje iznimnih sirovih sastojaka i nota, koje su lijepo poboljšali Guerlain parfumeri-istraživači. A budući da voljeti prirodu također znači predanost njezinoj zaštiti i obrani, nova kampanja Aqua Allegoria snažan je poziv na djelovanje za promjenu, odjekajući kroz Sijinu pjesmu “Courage to Change”.

Kao snažan simbol Guerlainove predanosti planeti, mirisi Aqua Allegoria sastoje se od do 95% sastojaka prirodnog porijekla. Mirisi Aqua Allegoria sadržani su u bočici koja se može ponovno puniti i reciklirati, proizvedenoj u Francuskoj od najmanje 15% recikliranog stakla. Mirisi Aqua Allegoria formulirani su isključivo s alkoholom iz organskog uzgoja, prvi puta za Guerlain.

NOVA MIRISNA KREACIJA U OVOJ KOLEKCIJI: NEROLIA VETIVER – ŽIVAHNA I BLISTAVA, DRVENASTO CVJETNA

Cvjetni sjaj kalabrijskog nerolija, naglašen vetiverom i osvježen bosiljkom, stopljen s ukusnim akordom smokve. Napravite svoj vlastiti potpis uparujući Nerolia Vetiver s: Bergamote Calabria, Naranča Soleia, Mandarine Basilic ili Pera Granita. Kako biste stvorili vlastiti mirisni potpis, odaberite svoj omiljeni duo među preporučenim opcijama i poprskajte svaku Aqua Allegoriju na kožu jednu po jednu u jednakim količinama.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Guerlain