Prilika da svoj dom obogatite novim aparatom za kavu

Kad se ujutro poznaju tragovi mraza na prozorima, a pogled vani pokazuje mir i tišinu onda je jasno da je došlo hladnije vrijeme. Takva su jutra idealna za ukrasti par gutljaja omiljene kave. Idealno za ranoranioce koji će se uz slatke okuse kave odmah razbuditi. Isplati se biti ranoranioc, posebno kad je Black Friday ponuda u tijeku. Budite prvi i uštedite do 40%. De’Longhi ima ponudu koja će oduševiti sve ljubitelje kvalitetne kave.

Tradicija i talijansko iskustvo

Kava s potpisom De’Longhi oduvijek je imala poveznicu s talijanskim načinom uživanja. De’Longhi ponosno predstavlja talijanske korijene. Iako je espresso svoje podrijetlo pronašao u Italiji, odavno prelazi geografska ograničenja i postao je užitak u kojem se uživa daleko izvan granica Italije.

De’Longhi oduvijek posebnu pažnju pridaje detaljima, umjetnosti izrade i besprijekornom dizajnu – što u konačnici kulminira u savršenom trenutku kada pojedinci žele uživati u šalici ovog najpopularnijeg toplog napitka kako bi nadmašili iskustvo konzumiranja kave.

Perfetto, s vašim potpisom

De’Longhi je svoju dugogodišnju tradiciju izrade uređaja za kavu posvetio inovativnoj tehnologiji. Bez obzira kakvu kavu preferirate, svoj idealan aparat za kavu pronaći ćete u dvije linije s potpisom De’Longhi – automatski aparati za kavu i ručni aparati s integriranim mlincem.

Linija automatskih aparata za kavu pruža užitak omiljenog napitka od kave uz samo jedan dodir koji pokreće putovanje od zrna do šalice.

Ručni aparati za kavu sadrže integrirani mlinac za svježe mljevena zrna. Pravo barista iskustvo oslobodit će skriveni talent u vama dok uživate u šalici vruće kave s mirisom koji se proteže svim osjetilima.

Savršena kava za svakog ljubitelja predstavlja osobno iskustvo koje će biti obogaćeno jednom kad pripremu kave prepustite vrhunskoj tehnologiji iz De’Longhija.

Više infomacija provjerite putem poveznice: www.delonghi.com

Chic.hr @chic.hr