Libre Le Parfum

„Svjestan sam činjenice da sam ženama omogućio pristup svijetu koji je do sada bio zabranjeno područje.” – Yves Saint Laurent …Sloboda. To je riječ koja definira Yves Saint Laurent. Uvijek na rubu. Eksperimentiranje. Pomicanje granica. Pretvaranje smokinga u odvažnu svečanu odjeću za žene tijekom šezdesetih godina prošloga stoljeća. Iskazivanje snage i moći iznimne ženstvenosti mini suknjama Anthonyja Vaccarella čiji dizajn nije namijenjen da izaziva, već da omogući slobodnije kretanje i napredovanje. Zato što postoje mjesta na koja morate otići. Emocije koje morate osjetiti. Vi ste kao žena oličenje brenda YSL – tu ste da živite, da budete slobodni i utjelovite strastveni moto gospodina Saint Laurenta…

Sloboda je za žene današnjice ultimativni luksuz. Nakon godina borbe za emancipaciju ili uspjeh, sloboda je postala stanje uma. Način vođenja igre prema vlastitim pravilima. Zato što vi ostajete vjerne sebi. Bez kompromisa. Bez proturječnosti. Zato što možete biti i snažne i iznimno ženstvene u isto vrijeme. Ovisnice o luksuzu i povezane s prirodom. Iznimno staložene a ujedno i prepune energije, vođene svojom unutarnjom vatrom i životnim plamenom koji gori punom snagom… Neka se vaš glas čuje. Neprestano eksperimentirajte i prihvatite sve svoje paradokse.

Zahvaljujući LIBREU, sloboda sada ima svoj vlastiti kultni miris. Seksi i kul cvjetni miris čiji se sastojci uzgajaju između Francuske i Maroka. Koji je osmišljen između Pariza i New Yorka, negdje na granici između muževnosti i ženstvenosti…

LIBRE LE PARFUM.

JER SLOBODA NE ČEKA.

Danas Yves Saint Laurent beauty pojačava intenzitet svoje živopisne mješavine novim pikantnim cvjetnim potpisom s tonovima meda. Intenzitet je jači nego ikad. Eksplozija mirisa u bočici.

LIBRE Le Parfum. Miris, a ujedno i mnogo više od toga. Jer je miris koji nosite oličenje vaše osobnosti. Oličenje vaše moćne i sjajne aure, vašeg prekrasnog plamtećeg traga, zadovoljstva koje je samo vaše, ali i poruke koju šaljete svijetu.

LIBRE Le Parfum. Jer na francuskom nema moćnije riječi kojom se definiraju žene današnjice.

LIBRE Le Parfum. Jer je danas promicanje slobode važnije nego ikad. Sloboda je ultimativni luksuz. Ona vatra koja vas pokreće, potiče da intenzivnije osjećate svijet oko sebe i živite slobodno. Moćna vizija u obliku plamena koji gori u vama. Pozitivan, odvažan i strastven poziv na djelovanje. Tajna vašeg samopouzdanja i karizme…

CVIJEĆE KOJE PREDSTAVLJA SNAGU I MOĆ.

Libre Le Parfum predstavlja eksploziju mirisa u bočici i to je najintenzivnija, najmoćnija i najsenzualnija verzija kultnog mirisa Libre.

U ovu su odvažnu novu verziju mirisa vrsni parfumeri Anne Flipo i Carlos Benaïm (IFF) dodali intenzivne i tople začinske note koje pojačavaju prepoznatljivi miris senzualnog cvijeta naranče i hladne lavande.

Nota šafrana iz vrtova Ourika, dobivena ekstrakcijom para i molekula, po prvi se put upotrebljava u mirisu i otkriva jedinstveno privlačna, kremasta i intenzivna obilježja cvijeta šafrana koji se uzgaja u botaničkim vrtovima YSL beauty, Ourika Community Gardens u Maroku. Zahvaljujući svježem i sočnom srcu bergamota koji je osmišljen posebno za YSL, u kombinaciji s toplo-hladnim intenzivnim mirisom pikantnog đumbira i prepoznatljivom notom šafrana, Libre je intenzivniji nego ikad. Uz dodatak intenzivnog začina, srce Libre Le Parfum mirisa postaje crveno kao „plameno cvijeće” koje je Yves Saint Laurent u sedamdesetim godinama prošloga stoljeća osmislio za svoj revolucionarni miris Opium. Crveno poput tla u Maroku u kojem je ovaj dizajner pronašao mnogo inspiracije za svoju živopisnu paletu. Crveno poput plamena koji gori u srcu YSL žene…

Da bi se postigao maksimalan intenzitet, nota meda sada je dodatno pojačana u Libre Le Parfum mirisu. Iako je prirodno prisutna u dragocjenom cvijetu naranče u Libre mirisu, pojačana je aromom meda iz šafrana koji se uzgaja u vrtovima Ourika Community Gardens i raskošnom aromom meda koji obavija čiste bijele latice zlatnom aurom. Sočnost je naglašena vrhunskim ekstraktom bourbon-vanilije koji je osmišljen posebno za YSL i koji odražava balzamične tonove ove dragocjene mahune.

A s obzirom na to da je snaga, kao i kod svih drugih značajnih dizajnerskih kreacija, temelj mirisa Libre, odvažna, intenzivna i upečatljivo senzualna nota cvijeta naranče u kontrastu je sa zagasitim mirisom fougèrea. Taj je miris karakterističan za muške mirise, ali su ga vrsni parfumeri ovoga puta odlučili dodati u senzualan ženski miris, baš kao što je Yves Saint Laurent pokrenuo trend smokinga za žene.

U mirisu Libre Le Parfum svježi cvijet lavande vrhunske kvalitete koja se uzgaja u Provansi posebno za YSL beauty definira ovaj miris i uklapa se u toplije bademaste note kumarina, još jednog klasičnog sastojka fougèrea.

BOČICA.

KULTNI PREDMET KOJI PREDSTAVLJA GORUĆU ŽELJU.

Nešto što je kultno jednostavno ne treba mijenjati. Može se samo poboljšati inovacijom. Učiniti privlačnijim. Upečatljivijim. A mirisi cvijeća u ovoj bočici predstavljaju snagu i moć.

Zahvaljujući tamno crvenoj boji mirisa, dizajn bočice još je primamljiviji. Predimenzionirani horizontalni logotip Cassandre sjaji poput komada dizajnerskog nakita. Oblikovan tako da prati oštre uglove bočice i pričvršćen na staklo, ovaj legendarni logotip koji svjetluca zlatnim sjajem poput goruće lave uistinu je pravi dizajnerski dragulj.

Još jedan seksi i provokativan detalj precizno je urezano stakleno slovo V koje naglašava slovo Y, urezujući se duboko u staklo geometrijski oblikovane bočice, iskrojene poput smokinga brenda YSL koji savršeno pristaje.

Odišući asimetrijom visoke mode, kosi crni čep bočice naglašava elegantni zlatni lanac obavijen oko njezina vrata. Jer YSL žena ima dovoljno samopouzdanja da nosi lance. Dokle god su zlatni. Naravno, ona ih može raskinuti kad god to poželi.

Jer nema moćnije riječi kojom se definiraju žene današnjice. LIBRE.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR