Nutribullet

Naše prehrambene navike svakim danom postaju sve veći izazov. Da bismo održali imunitet i zadržali zdravlje, potrebno je razviti zdrave navike i paziti da hranu koju konzumiramo bude  raznolika, ali i ukusna. No, kako unijeti sve potrebne hranjive sastojke, a pritom ne izgubiti jako puno vremena?

Uz nutribullet, takva prehrana je moguća. Jednostavni, praktični i učinkoviti uređaji olakšat će vam svakodnevnu pripremu hrane i omogućiti vam unos svih potrebnih vitamina, minerala i vlakana za zdravlje vas i vaše obitelji!

Za toplo ljeto – ljetne namirnice!

Dolazi nam ljeto, a s njim i sezonske ljetne namirnice. Od voća, tu su primjerice jabuke, trešnje, breskve ili jagode, a od povrća – blitva, špinat, celer, cikla itd. Svaki komad voća i povrća nosi sa sobom nutritivne vrijednosti koje će naš organizam prepoznati i pretvoriti u čvrst imunitet i zdravlje.

Zdrav duh u zdravom tijelu

Konzumacija zdravih i prirodnih sastojaka ima blagotvoran učinak na naš organizam. Živjeti u skladu s prirodom znači koristiti upravo one sezonske namirnice koje nam priroda daje na raspolaganje u određenom dijelu godine. Zato naše tijelo upravo traži sezonske nutrijente, a učinak je vrlo vidljiv – dovoljna količina energije, bolje podnošenje vrućina, kao i odsustvo bolesti.

Nutribullet je idealan uređaj za proteinski shake, osvježavajući koktel, smoothie ili ukusni sok. Uz malo leda koji se također blenda bez ikakvih problema, svaki napitak postaje prava zdrava ledena poslastica! Ne smijemo zaboraviti da blenda i orašaste plodove, a sve je gotovo u samo 60 sekundi!

Funkcionalno i lijepo čini idealan spoj

Bilo da ga držite u kuhinji ili nosite na sa sobom more – jer postoji i portable verzija – estetski ugodan oblik nutribulleta spaja funkcionalno i lijepo, te vam štedi vrijeme koje možete iskoristiti za druge aktivnosti. Osim toga, jednostavno se čisti. Sve su to razlozi zašto je nutribullet najbolje od najboljeg.

Posjetite nutribullet.com/hr i naručite svoj nutribullet već danas, te provedite bezbrižno i ugodno ljeto uz svoje najmilije. Počastite se ljetnim delicijama, a mi vam predlažemo da počnete sa zdravim, jednostavnim receptom.

Chic.hr @chic.hr