Ghetaldus optika

Povodom otvaranja nove ljetne sezone, Ghetaldus optika je sa ponosom predstavila kolekcije sunčanih naočala za ljeto 2018. godine. U Ban centru, u jednoj od najljepših Ghetaldusovih optika, prezentirani su aktualni modeli sezone. Ekskluzivno smo za vas izdvojili najbolje komade koji će biti must-have ove sezone, a u tome nam je pomogla Dea Lazar, voditeljica marketinga Ghetaldus optike.

U brandovima bogatom portfelju Ghetaldus optike nalaze se vrhunske dizajnerske zvijezde poput kuća Fendi, Christian Dior, Givenchy, Tom Ford, Marc Jacobs, Jimmy Choo, Max Mara, Tommy Hilfiger… no ovog puta je poseban naglasak stavljan na nekoliko vrhunskih svjetskih brandova koji se ekskluzivno mogu pronaći u poslovnici u Ban Centru u Zagrebu. One koje vole izdvojiti su:

OXYDO – luksuzni talijanski brand za modne avanturiste i ljubitelje umjetnosti. Njihov copy: wearable sculptures, dakle nosive skulpture moćno opisuje filozofiju bgranda, jer svaki od Oxydo modela uistinu jest komad umjetnosti nastao iz vrhunskih materijala te reciklirane plastike uz pomoć 3D printera.

JIMMY CHOO – ultimativna zvijezda sezone sa svojim bezvremenskim ženstvenim sofisticiranim modelima ukrašenima štrasom, animalnim printevima i čipka uzorkom.

ELIE SAAB – luksuzne kreacije libanonskig dizajnera koje su omiljene na crvenim tepisima zbog predivnih materijala i romantičnog izričaja utjelovljuju taj isti duh i u naočalama nastalima od vrhunskih materijala, sa zlatnim i platinastim premazima te Zeiss naočalnim lećama.

Na prezentaciji u Ban centru  je ujedno bila promovirana i službena kampanja Ghetaldus optike koju utjelovljuju Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović, naš poznati glumački par. Upravo njih dvoje idealno su se snašli u ulazi Ghetaldus modela, te na svoj način utjelovili Ghetldusov stil i stav, šarm i emocije.

Foto: Ghetaldus optika