Vrhunska njega ruku i nogu

Kako odabrati boju laka za nokte? Vidjeli ste super boju na frendici ili na društvenim mrežama, ali niste sigurni kako bi baš Vama to pristajalo?
Prepustite se stručno educiranom timu profesionalaca koji će za Vas uvijek izabrati idealnu nijansu kreiranu prema Vašem karakteru, stilu i osobnosti. „Puno puta nam se dogodilo da klijentice dođu sa idejom svoje omiljene boje, ali kada vide izbor boja lakova koji broji preko 400 različitih nijansi, odlaze sretne sa posve drugom nijansom“ kažu nam stručnjaci iz salona Manos. Nijansa laka na noktima te uvijek izmanikirani nokti grade samopouzdanje i uspjeh svake žene. Svaka nijansa je posebna baš zbog toga jer se u svakoj toj maloj bočici krije određeni ton boje koji pristaje Vašoj boji tena… U tome i jest čar i izazov svakog profesionalca, preporučiti najbolju nijansu i time usrećiti i oplememeniti svaku ženu.

Manos preporuka manikure kroz ljetne mjesece je izrazito bogata i izražena nijansama. Uz već dobro nam poznatu koraljnu nijansu ove sezone na noktima će zavladati i žuta, tirkizna i pastelno ružičasta koje izvrsno pristaju preplanuloj puti. Prevladajte strah od ljetnih boja i prepustite se kreativnom timu Manos manikura i pedikura koji će za Vas odabrati najbolju ljetnu nijansu.

Vrhunsku uslugu i predivne nijanse ove sezone potražite u salonu Manos, Medvedgradska 8, Zagreb
www.manos.hr, 01/5615 089
Foto: Manos, OPI