Solinotes

Solinotes je veseli poziv na kreativnost koji okuplja ne manje od 17 nota parfemske vode za kombiniranje kako želite. Kolekcija je nadahnuta zabavnim i nesputanim svijetom i napravljena od vrlo šarenih pakiranja, visokokvalitetnih mirisa i originalnog koncepta mix & match-a.

Ova mlada francuska marka odabire najfinije esencije od parfumera iz Grasse-a u Francuskoj i okolici. S ovim botaničkim zlatom, Solinotes sastavlja mirisne note posebno dizajnirane za skladno kombiniranje. Mogu se beskrajno miješati ukoliko korisnik želi stvoriti jedinstveni mirisni potpis. Više od pukog koraka ljepote, parfem postaje igra – vrhunska i osobna potraga za ljepotom. Ljubitelji jednostavnosti također će cijeniti njihovo samostalno nošenje zahvaljujući složenoj mirisnoj piramidi, koja se – iako se oblikuje oko dominantne note – ipak može pohvaliti bogatstvom suptilnih, nijansiranih dodira. Kreativno pristupajući parfumeriji, Solinotes označava kraj kompaktne parfumerije koji nas tjera da biramo između prepoznatljivosti i pristupačnosti.

Priča o Solinotesu započela je kad je izvršni direktor Laurent Cohen preuzeo djedovu tvrtku s jasnom vizijom: prodrmati tržište stvaranjem inovativnih marki bliskih potrošačima koji ujedinjuju kvalitetu i pristupačnost. Solinotes je dobar humor u boci. Osmjehnuti se ljudima, natjerati ljude da vole i podijeliti s ljudima proizvode koji zrače dobrim raspoloženjem branda po pristupačnim cijenama – to je obveza tvrtke Solinotes. Ulazak u svijet Solinotesa znači ulazak u dugu raznolikih, šarenih i neobičnih mirisa.

Budući je svaka žena jedinstvena, tako su i mirisi Solinotesa. Svaki miris Solinotes dizajniran je za nošenje samostalno ili u kombinaciji. Slojevito nanošenje mirisa dio je filozofije Solinotesa. Umjetnici parfema Solinotes duša su brenda. Oni su izvor svih kreacija i u srcu DNA branda. Iz ovog talentiranog tima rađa se ravnoteža mirisa Solinotes.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Solinotes