Yamamay Božićna linija

Nova Yamamay zimska kolekcija svojevrsna je posveta 80’im godinama i načinu života u zemlji koja je pionir mode i hedonističkog lifestyle-a – u Italiji. Nova kampanja potpuno dočarava to uzbudljivo vrijeme duboke društvene transformacije te velike energije i optimizma koji je još uvijek izvor inspiracije u raznim sektorima uključujući modu, film i dizajn.

Stoga je, prekidajući klasičnu tradiciju božićnog razdoblja, Yamamay odlučio zaroniti u prošlost i lokaciju nove kampanje zimskog donjeg rublja smješta na snježne padine s atmosferom koja podsjeća na čarobne 1980-e. Duh tog razdoblja obilježen je  ekstravagancijom i zabavom: besprijekorni krajolici, svijetle boje i fantazija dodataka, ali u suvremenom i modernom duhu kojom odiše nova Yamamay kampanja.

Za interpretaciju ovog dijela kolekcije, Yamamay je odabrao australsku manekenku Tahnee Atkinson, belgijsku manekenku Mariju Churchy i talijanskog modela Elia Comettija, koji savršeno prenose energiju osmadesetih pozirajući na snijegu u najupečatljivijim komadima iz nove kolekcije. Intenzivna crvena boja u kombinaciji s čipkom prevladava na push-up i balconette grudnjacima, tangama i brazilskim gaćicama koja savršeno očarava seksipil i moć žene.

Suvremena i vrlo svestrana božićna kolekcija razvijena je za sve ukuse i potrebe, u kombinaciji s kolekcijom pidžama za obitelj. Kako bi najhladniji dio godine bio što ugodniji, božićna kolekcija donosi i široku paletu toplih pidžama – od printeva popularnih likova pa sve do glamuroznih izdanja, a najfiniji materijali i zanimljivi detalji pobrinut će se da uvijek budete u trendu.

Za udobnost i kvalitetu u nadolazećem zimskom i blagdanskom periodu, posjetite Yamamay poslovnice i odaberite svoje omiljene modele.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Yamamay