Baldessarini Bella Absolu

Inspirirano uspješnim mirisom Baldessarini Bella, početkom veljače 2023. bit će lansirana intenzivnija varijanta – Eau de Parfum Baldessarini Bella Absolu. Ovaj cvjetni i ženski miris pretvara osobu koja ga nosi u „kraljicu noći” koja očarava svojim prirodnim samopouzdanjem i zapanjujućim manirima. Raskošni doživljaj mirisa Baldessarini Bella Absolu naglašava žensku snagu i dražesnost. Potpuno u skladu sa zahtjevom „She’s the one”, Baldessarini-žena oduševljava svojom jedinstvenom aurom i apsolutnom ženstvenošću. Baš prava Bella koja sada ima i mirisni pandan za večernje sate.

Raskošni nastavak uspješnog mirisa

Poput ruže koja otkriva svoju unutarnju ljepotu i snagu, Bella, prvi ženski miris marke Baldessarini, kreiran je kao cvjetni miris ekvivalentan ženstvenosti i snazi karaktera. Budući da su karakter i miris međusobno usko povezani, žene se osjećaju posebno dobro i samouvjereno kad nose svoj omiljeni miris. Baldessarini Bella Absolu pojačava pozitivan doživljaj mirisa i ostavlja dugotrajan dojam zahvaljujući luksuznim sastojcima i povećanju udjela mirisnih ulja s 12% na 20%.

Cvjetni miris u intenzivnijoj varijanti

Kao i njegov prethodnik, Baldessarini Bella Absolu predstavlja ružu kao kraljicu cvijeća. Struktura mirisa je identična, varira samo intenzitet. Bogati, blago pikantni i medeno slatki aspekti apsoluta ruže sa senzualno svježom aromom superesencije ruže otkrivaju graciozan mirisni doživljaj. Nakon međusobne igre živahnih nota crnog ribiza i slatkih nota mandarine ružičasti eliksir s toplim, senzualnim drvećem i mošusom odzvanja puderasto mekano u donjoj noti. Cvjetni buket pun intenziteta i strasti.

Upečatljivo ženstven dizajn

Ženska linija mirisa Bella von Baldessarini Fragrances nije samo olfaktivno nego i vizualno poboljšana intenzivnim ekvivalentom Baldessarini Bella Absolu. Dizajn noviteta odraz je mirisa Baldessarini Bella – no povećana koncentracija mirisnog ulja vizualno je predstavljena snažnijim ružičastim tonom na bočici i ambalaži. Osim toga, postoji mnogo sličnosti: kutni oblik visokokvalitetne staklene bočice u kontrastu je s ružičastom bojom i naglašava koncept ženstvene, ženske snage. Sklopivu kutiju u gornjem dijelu ponovno ukrašava ružičasta boja sa sjajnom srebrnom trakom koja razdvaja donje područje u elegantno bijeloj boji. Kao i u prethodnim mirisima, bočica i sklopiva kutija impresioniraju mješavinom ženstvenih boja i upečatljivih kontura i linija. Vizualno postoji jasna prepoznatljivost, ali i kriterij raspoznavanja zbog intenzivnije boje.

Miris Baldessarini Bella Absolu bit će dostupan početkom veljače 2023. u specijaliziranim trgovinama te odabranim robnim kućama. Dodatne informacije možete pronaći na web-stranici www.baldessarini-fragrances.com i na Instagramu @baldessarini_fragrances.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR