Marvis

Znate li kakav okus ima jasmin? Volite li okus anisa? Kako zamišljate okus blagog povjetarca arktičke mente? Koliko često koristite đumbir, a cimet? Vjerujemo da se pitate kako povezati ove okuse, zar ne?  I neka ste, jer Marvis to želi. Marvis je upravo jedini način kako povezati okus mente s jasminom, anisom, rabarbaraom, cimetom i đumbirom. No ne samo to već i s poznatim talijanskim slatkišima Amarelli Licoriceom.

Jedini način kako ih povezati je Marvis – prva fashion pasta za zube u svijetu. Marvis od početka svog puta na globalno tržište, koji je počeo prije više od 60 godina, želi biti ispred svog vremena. Njegov izgled odiše modernim, a istovremeno retro dizajnom koji vaš pogled odmah privuče. On daje svojim korisnicima više od obične paste za zube. Daje nezaboravno iskustvo pranja i njege zubi koje povezuje u ugodne i atraktivne okuse, koji vas očaraju u vihoru senzacija.

Drska, kultna, originalna, jednom riječju – suvremena pasta za zube koja vam omogućava okusiti okuse koje nikada niste mislili da možete. Uz Marvis otkrit ćete okus jasmina isprepletenog s mentom, okus mente kroz Classic Strong Mint koji pruža intenzivan i dugotrajan osjećaj zavodljive senzacije. Povjetarac morskog plavetnila s nježnim dodirom hladnoće mente je idealna kombinacija koja će vas svako jutro i večer obgrliti svojim oceanom svježine – to je Aquatic Mint. Iako je temeljna misao za stvaranje ironičnog i neobičnog, ali istodobno ugodnih i atraktivnih okusa koji vas bacaju u vihor senzacija, Marvisova temeljna zadaća je štititi i njegovati vaše zube.

Upravo stoga Marvis se pridružuje Svjetskom danu oralnog zdravlja koji se obilježava 20. ožujka širom svijeta. Njegova svrha je poticati ljude na brigu o oralnom zdravlju, usvajanjem dobre oralne higijene, osvijestiti ljude da postoje oralne bolesti koje pogađaju skoro 3 i pol milijarde ljudi diljem svijeta godišnje.

S ovogodišnjim motom WOHD-a „Budi ponosan na svoja usta“ i Marvis potiče sve vas na brigu o oralnom zdravlju, redovitim pregledima te dobrom i temeljitom higijenom.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Delmerion