by Mini Chef

Zamijenili smo Mini Chef kuhinju s odlaskom u prirodu, a proljetni dani idealni su za odlazak na piknik bilo u obližnji park ili pak livadu izvan grada. Dolaskom lijepog vremena bude se i aktivnosti u kojima napokon možemo uživati, i to na svježem zraku. Kako bi odlazak u prirodu zaista bio užitak, donosimo vam ideje što možete pripremiti kada su lijepi proljetni dani u pitanju. U prirodu ponesite omiljene rekvizite, lopte, obruče, društvene igre. Svakako se sjetite ponijeti i neko sredstvo protiv uboda insekata. Vrijeme u prirodi proleti pa neka vaša piknik košara bude spremna za duži ostanak i uživanje u lijepom vremenu. 

Mini Chef-ice Gita i Tara uživaju provoditi vrijeme u prirodi pa nam iz Mini Chef kuhinje donose ideju kako pripremiti svoju piknik košaru. Pripremile su slatko voće na štapićima, fine krekere i ukusne sendviče s Poli Kids purećom šunkicom koja uvijek iznenadi okusom, a svojim inovativnim i avanturističkim duhom neprestano povezuje sve generacije.

Poli Kids pureću šunkicu obožavaju i djeca i odrasli, a koliko se dobro uklapa u sendvič te sjedinjuje s ostalim sastojcima morate kušati na nekom od vaših piknika. Priroda, hrana, dobro društvo i lijepo vrijeme odlična su podloga za stvaranje divnih uspomena.

Dobar tek!

Recept: Mini Chef

Foto: Mini Chef