VIP week

Dugo čekate savršenu priliku za shopping i maštate o omiljenim odjevnim komadima i modnim dodacima – VIP Club u Designer Outletu Croatia ispunit će sve ono što ste zamislili. Kao član VIP Cluba uvijek ćete prvi biti informirani o novostima i ponudama iz modnog svijeta, a prilikom prijave i rođendana dobit ćete -10% dodatnog popusta na već snižene outlet cijene.

Designer Outlet Croatia organizira i VIP WEEK, najdraži tjedan svih ljubitelja mode i dobrog shoppinga. Od 10. do 18.04. možete kao VIP članovi ostvaritidodatnih -20% popustana već snižene outlet cijene u čak 39 trgovina. Kako bi iskoristili pogodnosti VIP WEEK-a, zabilježite na kalendaru 09.04. jer do tada trebate ispuniti prijavnicu na www.designeroutletcroatia.com i postati član VIP Cluba.

Armani Exchange, XYZ, Guess, Replay, Five Star Fashion, Gant, Heraldi, Under Armour i Home & COOK samo su neki od brandova koji sudjeluju u VIP WEEK-u. U iščekivanju VIP WEEK-a, ne zaboravite na najbolji dan u mjesecu – Mrak Četvrtak. Rezervirajte 08.04. za lov na dodatne mrak popuste i do čak -40% na omiljene brandove: Hugo Boss, Ted Baker, Replay, Guess, XYZ, Armani Exchange i Under Armour.

Spojite ugodno s korisnim i iskoristite proljetne dane za boravak na svježem zraku dok obavljate vašu najdražu aktivnost.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Designer Outlet Croatia