Guerlainov lanac KissKiss

Kao dio predivnih linija ruževa za usne KissKiss (hidratantni, mat, tekući…), Guerlain je pokrenuo internetsku inicijativu pod nazivom „KissKiss Chain“ kako bi okupio ljude oko ključne obveze za Maison – zaštitu pčela. Radi se o važnom i zanimljivom post-u u travnju, ‘Chain KissKiss’ u suradnji s Nataliom Vodianovom, koja je pokrenula ovu nevjerojatnu inicijativu.

 Ideja je vrlo jednostavna: svi korisnici Instagrama moći će podijeliti vlastiti Air Kiss (zračni poljubac), putem priče koja koristi filter Guerlain KissKiss ili posta, kako bi se pridružili Guerlainu na ovoj nevjerojatnoj inicijativi. Guerlain će budno pratiti sudjelovanje u ovoj zanimljivoj kampanji. Za svaki objavljeni zračni poljubac, procvast će 10 000 posađenih cvjetova medunica uz pomoć žena pčelara, koje su dio Guerlainova partnerstva s UNESCO-om i francuskim pčelarskim opservatorijom (OFA). Program je osmišljen za obuku novih pčelara, uspostavljanje novih pčelarskih operacija širom svijeta u UNESCO-vim rezervatima biosfere i mjerenje blagodati oprašivanja. Do 2025. godine ovo će partnerstvo obučiti 50 žena pčelara, stvoriti 2500 košnica i dovesti do 125 milijuna pčela.


Guerlainov lanac KissKiss postaje kolektivni način izjavljivanja naše ljubavi prema prirodi.

Cilj sudjelovanja u ovoj hvale vrijednoj inicijativi je objaviti post/story koristeći Guerlain filter, poslati poljubac i označiti #guerlainkisskisschain i @guerlain KissKiss filter se nalazi u IG filterima, utipkate Guerlain u tražilicu filtera i prvi je KissKiss. Ili možete skenirati QR code koji će Vas direktno odvesti do poljupca.

Chic.hr @chic.hr

Photo: Guerlain