Suradnja najslađeg muzeja u Hrvatskoj i popularnog brenda čokolade

Ususret uskršnjim praznicima popularni njemački brend čokoladica Ritter Sport udružio je snage sa Muzejom čokolade Zagreb osmislivši Uskršnji Ritter Sport lov koji će se održati od 3. do 5. travnja 2023. Riječ je o dobro znanom običaju potrage za uskršnjim pisanicama, ali ovaj put u čokoladnom izdanju na najpoznatijim zagrebačkim lokacijama. U prva tri dana Velikog tjedna svi ljubitelji dobre zabave u Zagrebu će imati priliku tragati za skrivenim pismom iz ove čokoladne radinosti te osvojiti vrijedne nagrade – ekskluzivni Ritter Sport paket i obiteljsku ulaznicu za Muzej čokolade Zagreb.

Svakoga dana u 9 sati ujutro na Instagram profilima Ritter Sporta i Muzeja čokolade Zagreb bit će objavljeni kratki opisi lokacija na kojima se tragovi nalaze, a oni koji iste prvi pronađu osvajaju nagrade i pobjeđuju u povijesnom, prvom izdanju ove potrage. Detaljna uputstva o pravilima i načinu sudjelovanja te prikupljanju nagrada nalaze se na Instagram profilu brenda.

“Drago mi je da smo s ovogodišnjim Uskršnjim lovom uspostavili suradnju s Ritter Sportom jer se rado  povezujemo s brendovima čije vrijednosti smatramo ispravnima. Ritter predstavlja proizvođača čokolade kakve podržavamo jer ulažu velike napore kako bi kakaovac kojega koriste u proizvodnji stopostotno bio iz održivih izvora. Zbog toga smatramo da bi trebali biti uzor u svojoj industriji”, izjavila je Ružica Božić Cerovac, suosnivačica Muzeja čokolade Zagreb.

Ritter Sport čokolade predstavljaju jedinstveni spoj, kvalitete, dizajna i okusa. Pravi sastojci za svaki ukus bez obzira na generaciju ono su što čini ovaj opus jedinstvenim – bilo za ljubitelje kremastog ili hrskavog, voćnog ili orašastog – sigurno će svi pronaći svoju omiljenu Ritter Sport čokoladu.

Muzej čokolade Zagreb specijaliziran je za interpretaciju povijesnog, geografskog i kulturološkog značaja čokolade.  Stalni postav Muzeja podijeljen je u sedam prostorija, a kretanje kroz Muzej predstavlja šetnju kroz dugačku i bogatu povijest omiljene slastice. Scenografija svake prostorne jedinice pomno je promišljena kako bi stvorila jedinstvenu atmosferu i prenijela duh određene vremenske epohe važne u povijesnom razvoju čokolade.

Više informacija o Ritter Sportu može se pronaći na službenoj web stranici brenda te Instagram profilu, a o Muzeju čokolade na njihovoj internetskoj stranici i društvenim mrežama.

Chic.hr @chic.hr