Novi hit iz Dukata

b.Aktiv LGG Super Smoothie sa spirulinom novi je član obitelji prve linije mliječnih smoothieja sa supersastojcima u Hrvatskoj. Zvijezda  novog Super Smoothieja je spirulina, alga specifične plavo-zelene boje bogata proteinima, mineralima i vitaminima koju odlikuju i moćna andioksidacijska i protuupalna svojstva. Upravo je stoga spirulina svrstana u kategoriju superhrane te je jedan od najpopularnijih dodataka prehrani u svijetu.

Predstavljanjem još jednog Super Smoothieja Dukat nastavlja s razvojem svoje ponude smoothieja s dodatkom superhrane čime nudi inovativnu kombinaciju najpopularnijeg funkcionalnog jogurta za imunitet na tržištu, komadića jabuke, breskve i limete te čak dvije supernamirnice – spiruline i kurkume.

Povratak u rutinu nakon ljeta idealno je razdoblje za uvođenje nutritivno bogatih namirnica u svakodnevne rituale kako bi se tijelo i duh dobro pripremili za nadolazeću jesen i hladnije dane. Upravo je zato novi Super Smoothie sa spirulinom i voćem pravi izbor jer sadrži visokovrijednu kulturu LGG®, vitamin B6 koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava te antioksidans vitamin E koji doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa. 

Chic.hr @chic.hr

Photo: Dukat