Savršen poklon svaki put

Sigurno ste se svi barem jednom pronašli u situaciji gdje niste znali odabrati “pravi poklon” za određenu osobu. Muka i upitnici iznad glave tipični su simptomi traženja savršenog poklona. Kada napokon odaberete onaj za koji smatrate da je najbolji, taj isti poklon je potrebno zamotati ili izabrati prikladnu vrećicu te ga uručiti samoj osobi koja može biti udaljena kilometrima daleko. Sve nam to stvara glavobolju i dodatni stres u dovoljno stresnoj blagdanskoj shopping ludnici.

Što biste rekli na to da ipak postoji savršen poklon za svaku osobu? Poklon kojeg možete personalizirati prema vlastitim preferencijama ili prema dragoj vam osobi. Poklon koji pritiskom klika možete poslati osobi kojoj je namjenjen i koji možete iskoristiti u više od 300 trgovina rasprostranjenih u 13 trgovačkih centara u Hrvatskoj. On je jednom rječju SAVRŠEN!

Birajte između 5 različitih dizajna, a kupnju jednostavno obavite na info pultu centra ili u online trgovini na https://supernova-kartica.hr/hr.

Najveći lanac trgovačkih centara u Hrvatskoj Supernova ne prestaje nas oduševljavati i novitetima, pa od sada u svojoj ponudi imaju i mogućnost personalizacije kartice. Jednostavno učitajte svoju fotografiju, te stvorite unikatan i poseban poklon namjenjenoj dragoj osobi ili partneru.

Potraga za savršenim poklonom nikada nije bila jednostavnija, stoga se opustite i uživajte u blagdanima koji su pred nama, te POKLONITE SAVRŠEN POKLON SVAKI PUT!

Chic.hr @chic.hr

Photo: Supernova @supernova_hrvatska