Ono sam što živim

Giorgio Armani otkriva MY WAY, miris koji odražava novu viziju ženstvenosti koja je istinska I slobodna. Put do otkrića pravog “sebe” satkan je od značajne povezanosti koju imamo s drugima. Predstavljanje mirisa MY WAY također reflektira dugotrajnu posvećenost Giorgia Armani održivom razvoju kroz inovativne tehnike poput ponovno punjivog pakiranja i bočice koja se može reciklirati. Na ovaj način se otvara nova era održivog razvoja s novom ambicijom: borbom protiv klimatskih promjena.

ONO SAM ŠTO ŽIVIM

MY WAY miris je inspiriran istinskom potragom za značajem i autentičnosti izvan samog sebe, koja kreira smisao bivanja. Miris koji odražava znatiželjni duh i povezanost. Kroz utjecaj iznenadnih susreta i novih iskustava rađa se otvorenost prema drugima, uz koju otkrivamo dubine svoje osobnosti. Intimno, ali univerzalno “Ono sam što živim” utjelovljuje ovaj duh.

ADRIA ARJONA, OTKRIVAJUĆI SVOJ VLASTITI PUT

Kroz njena jedinstvena životna iskustva, američka glumica Adria Arjona istinski utjelovljuje MY WAY i savršeno personalizira otvorenost i znatiželjni duh mirisa. Adria Arjona odrasla je između Južne i Središnje Amerike, noseći gvatemalske i portorikanske korijene, a njen život obilježile su glazbene turneje na kojima je pratila svog oca glazbenika.

Upravo su ta iskustva utjecala na njezinu karijeru glumice. Adria Arjona je i kroz karijeru i kroz vlastiti život posvećena učenju od drugih i otkrivanju onog što svijet pruža, gradeći tako snažniji osjećaj onoga što ona zaista je.

MIRISNI SUSRETI DILJEM SVIJETA

Miris je kreirao parfumerski duo Carlos Benaïm (master parfumer) i Bruno Jovanovic (senior parfumer). MY WAY je suvremeni cvjetni miris u čijem srcu vlada fuzija bijelog cvijeća.

Komponiran je od najfinijih prirodnih sastojaka: vanilija s Madagaskara prikupljena je na poseban način koji doprinosi lokalnim zajednicama; tuberoza ubrana u Indiji, čije srce je obrađeno na poseban način – koristeći molekularnu destilaciju koja parfumerima omogućava da dođu do jedinstvenih, kremastih i baršunastih nota posebno skrojenih za MY WAY. Note cvijeta naranče dobivene su ekstrakcijom u Egiptu, korištenjem inovativnog, ekskluzivnog i sasvim prirodnog procesa koji metodom hladne ekstrakcije pretvara cvijet naranče u esenciju naranče. Ovakav pristup manualnog vaganja i stvaranja koncentrata mirisa u Grassu kreira čiste, profinjene note s naglašenom blistavošću i prirodnošću.

PAŽLJIVO OSMIŠLJEN DIZAJN

Glatka, prozirna bočica MY WAY mirisa ima okruglasti, tamno plavi čep koji predstavlja talisman protkan životnim iskustvima. Kontrast tamno plavog čepa i vibrantne roze tekućine stvara upečatljivi stilski i modni detalj.

Giorgio Armani pridaje posebnu pažnju održivom razvoju i okolišu, te se stoga sama bočica MY WAY mirisa može reciklirati. Kreirana s inovativnim i besprijekornim sistemom ponovnog punjenja, sa svim komponentama istog koje se mogu reciklirati, MY WAY bočica doprinosi smanjenju otpada i potiče postupak recikliranja.

CAPTURING A LIVED EXPERIENCE

Redatelji i fotografi Hunter & Gatti u novoj kampanji hvataju trenutke avanture koju sačinjavaju značajni susreti diljem svijeta glumice Adrie Arjona.

Ovaj neretuširani kratki film predstavlja stvarne trenutke u kojima Adria stvara autentična poznanstva s drugima, prateći rituale različitih kultura koje posjećuje.

ONO SAM ŠTO ŽIVIM

MY WAY otvara novo poglavlje u svijetu Giorgio Armani mirisa. Moto kampanje je “I AM WHAT I LIVE”, koji odražava iskustva i susrete koji oblikuju individualnu i autentičnu osobnost.

Miris za nove generacije, MY WAY, karakterizira znatiželja i povezanost koja je ukorijenjena u ženi. Ona je u potrazi za iskustvima koja će promijeniti njena uvjerenja i odvesti je na novi, tajanstveni teritorij. Žudi za značajnim i autentičnim načinima povezivanja s drugima, jer joj površna poznanstva nisu važna. Učeći od drugih, ona pronalazi i otkriva pravu sebe.

MY WAY vizija ženstvenosti inspirirana je “otvorenom knjigom”, koju ispisuju bogata životna iskustva koja grade karakter osobe.

“Vjerujem da bogata iskustva, koja doprinose promjenama, dolaze kroz razmjenu među kulturama”. Giorgio Armani

Glumica Adria Arjona istinski utjelovljuje MY WAY. Svoje djetinjstvo je provela na putu između Južne i Središnje Amerike, a sada stječe reputaciju glumice koja utjelovljuje snažne ženske uloge. Upravo je taj dio djetinjstva kada je putovala s ocem glazbenikom po turneji obilježio njen život raznim iskustvima i poznanstvima te doprinio odlučnosti da radi po svom. Adria Arjona zbilja utjelovljuje MY WAY.

“Možeš mi oduzeti sve, ali ne možeš mi oduzeti ono što sam proživjela.”Adria Arjona

MY WAY donosi moćan i jedinstven način izražavanja osobnosti, tako da slijedite vlastiti put. S druge strane, taj put otkrit ćete kroz povezanost s drugima. MY WAY šalje poruku o autentičnosti – pronalazeći autentičnost u drugima, pojedinac se može transformirati u iskonsku verziju sebe, jer je autentičnost zarazna.

Više od samog imena, MY WAY reflektira važnost životnih iskustava, bilo geografskih ili emocionalnih, jer upravo ta iskustva grade karakter osobe. Ujedno izražava obećanje o stvaranju unikatne životne priče, oblikovane trenutcima i osobama koje ste susreli na svom putu.