MY WAY FLORAL

Predstavljen 2020., MY WAY je miris koji utjelovljuje novu viziju ženstvenosti, koja je istovremeno duboka, ali i slobodna duha. Njegovo je opojno i aktualno raspoloženje nadahnuto time kako nas bogata životna iskustva i susreti oblikuju i određuju. Godine 2022. brend Giorgio Armani predstavlja MY WAY FLORAL EAU DE PARFUM kao novi raskošan, blistav i cvjetni miris. MY WAY FLORAL utjelovljuje uzbudljiv osjećaj novog susreta, pobuđuje rascvjetani doživljaj kod svakoga tko ga osjeti.

Kao intenzivnija i svježija strana originalnog mirisa MY WAY EAU DE PARFUM, MY WAY FLORALE dolazi u novoj bočici od matiranog stakla, čiji završni sloj obavija bočicu sjenom, tako da se delikatna ružičasta boja mirisa nazire samo u tragovima.

Ekološki koncept temelj je svih mirisa MY WAY i svi su oni ugljično neutralni. Ta integralna vrijednost odražava posvećenost kuće Giorgio Armani smanjivanju svoga ekološkog utjecaja, a posebno je usmjerena na emisije ugljika, glavnog pokretača klimatskih promjena. Mirisi MY WAY postižu ugljičnu neutralnost zahvaljujući bočicama koje se mogu ponovno puniti, upotrebi prirodnih sastojaka nabavljenih na odgovoran način i pružanju podrške programima za očuvanje šuma. MY WAY je miris budućnosti.

UZBUDLJIV PRVI SUSRET

Značaj parfema MY WAY nije sadržan samo u njegovu nazivu: on odražava utjecaj životnih putovanja, bila ona geografska ili emotivna, na kreiranje našeg karaktera. To je obećanje stvaranja jedinstvene životne priče koju oblikuju ljudi i trenuci koje putem susrećemo.

Filozofija mirisa MY WAY odnosi se na odluku o odabiru vlastitog puta i njegovu otkrivanju kroz susrete s drugima. Prožet motom mirisa MY WAY, „Ono sam što živim”, MY WAY FLORAL nadahnut je trenucima u kojima susreti oblikuju našu osobnost. Pobuđuje uzbuđenje i osjećaj mogućnosti koje donose susreti. Miris MY WAY FLORAL kao svježe, cvjetno i blistavo tumačenje bijelog cvjetnog buketa mirisa MY WAY potiče susret za pamćenje te poziva one koji ga nose da prošire svoje obzore.

BLISTAVE, RASKOŠNE CVJETNE NOTE

MY WAY FLORAL unosi jače cvjetne note, više svježine i raznovrsnosti u tumačenje mirisa MY WAY, poznatog po svojem aktualnom cvjetnom karakteru, i to tako da spaja rascvjetani buket bijelog cvijeća s blistavim, svježim zelenim notama.

Ovaj je miris spoj različitih kultura, a stvorili su ga majstori kreatori parfema Carlos Benaïm, koji je razvio originalni miris MY WAY, i Dominique Ropion (IFF). Oni su odabrali vrhunske, najbolje sastojke kako bi ispričali priču ovog novog mirisa i stvorili mirisnu rapsodiju.

Radosne glavne note ovog mirisa započinju esencijom mandarine, koja se na održiv način nabavlja u Italiji, te uljem gorke naranče iz Tunisa, svježim, zelenim i prirodnim sastojcima koji mirisu MY WAY FLORAL daju opojnu blistavost. Ove note pojačava cvijet naranče, čiji se miris stvara s pomoću modernizirane verzije procesa ekstrakcije s pomoću masti, koja u esenciju gorke naranče uvodi cvjetove egipatske naranče i pobuđuje raskoš, kompleksnost i energičnost. Kombinacija ovih tonova stvara snažnu blistavost i navodi one koji nose ovaj parfem da prošire svoje obzore za nove susrete i iskustva.

Srce mirisa MY WAY FLORAL pojačava karakterističnu blistavost mirisa MY WAY s pomoću kombinacije dvaju delikatnih bijelih cvjetova. Srce apsoluta tuberoze iz Indije osmišljeno je radi stvaranja modernih, prirodnih i sunčanih tonova. Spaja se s uljem gorke naranče iz Tunisa, a zatim nastaje učinak koji je istovremeno delikatan, raskošan i profinjen.

Osnova ovog mirisa pobuđuje novu, cvjetnu senzualnost zahvaljujući inovativnoj kombinaciji ekstrakta gorke naranče i bourbon vanilije. Proces uključuje destilaciju ulja gorke naranče iz Tunisa s ekstraktom bourbon vanilije, čime se stvara nov, jedinstven sastojak. Stvara se osjetilni učinak u kojem se spajaju svježina ulja gorke naranče s raskošnim, toplim notama vanilije, što rezultira opojnim mirisom koji nalikuje na sljezov kolačić. Ova kombinacija ekstrakta nadopunjuje notu bijelog mušusa, a uslijed toga otkriva se mek, delikatan završni sloj koji na kožu pobuđuje učinak pudera. Note se stapaju s kremastim ekstraktom kremaste Bourbon Premium vanilije s Madagaskara, koja je izrađena za kuću Giorgio Armani i dobivena na održiv način u sklopu zajedničkog programa s nevladinom organizacijom Fanamby, koju kuća podržava radi zaštite okoliša i pružanja podrške lokalnoj zajednici. Topla osnova mirisa MY WAY FLORAL djeluje kao talisman, umirujući dodir na svim putovanjima, te kao podsjetnik na uzbudljivost novog susreta.

BOČICA OD MATIRANOG STAKLA KOJA NALIKUJE NA JUTARNJU ROSU

Nova bočica mirisa MY WAY FLORAL od matiranog stakla stvara učinak igre svjetlosti koji podsjeća na svježinu jutarnje rose koja se skuplja na cvjetovima. Kroz bočicu od matiranog stakla nazire se delikatna ružičasta boja mirisa koja podsjeća na snažno, svježe tumačenje blistavog i karakteristično cvjetnog mirisa MY WAY.

Još jedan zapanjujući detalj na ovoj bočici upravo je duboko plavi čep koji nalikuje na dragulj, simbol svih pakiranja mirisa iz linije MY WAY. Ovaj čep oblika prirodnog kamena predstavlja svijet. Djeluje kao snažan talisman i utjelovljuje moć transformativnih doživljaja koji nadahnjuju filozofiju linije MY WAY. Profinjeni zlatni prsten okružuje čep u obliku plavog kamena i predstavlja put, a omotač od plave tkanine koji okružuje vrat bočice podsjetnik je na kulturno nasljedstvo brenda Giorgio Armani.

U znaku etosa linije mirisa MY WAY bočica mirisa MY WAY FLORAL izrađena je uz odgovornost prema okolišu i može se ponovno puniti beskonačno mnogo puta. To je u skladu s filozofijom linije MY WAY, koja potiče nov, održiv način potrošnje kvalitetnog mirisa i smanjuje njegov učinak na planet.

Chic.hr @chic.hr

Foto: PR