Elizabeth Arden Advanced Ceramide Capsules

Prepoznata po 150 nagrada za ljepotu tijekom 30 godina, Elizabeth Arden vlada kao globalni lider u tehnologiji monodoza. Inovacija u kapsulama s jednom dozom seruma ovog branda učinila je njegu kože jednostavnom, djelotvornom i učinkovitom, nudeći moćne sastojke i ceramide koji povećavaju vlažnost u zaštitnoj, biorazgradivoj kapsuli.

Ciljajte, okrenite i tretirajte. Serumi u kapsulama s ceramidima koji se lako koriste pružaju ciljanu njegu kože za svaku brigu kože. Formulirani s aktivnim tvarima visoke potencije, svaka kapsula je ČISTA: Bez dodataka, samo učinkovite hranjive formule. MOĆNA: Zatvorena za zaštitu od svjetlosti i zraka kako bi ključni sastojci ostali snažni i svježi. CILJANA: Unaprijed izmjerena i prenosiva količina za njegu kože bez briga.

Biorazgradive. Dermatološki testirane.

ADVANCED CERAMIDE CAPSULES DAILY YOUTH RESTORING SERUM

NJEGUJE I UČVRŠĆUJE

Pomozite ispraviti vidljive znakove starenja s ovim laganim, svilenkasto glatkim serumom. Formuliran s ključnim sastojcima odabranim da oponašaju strukturu zaštitne barijere kože, Advanced Ceramide kapsule nadopunjuju i obnavljaju ono što koži treba, ali gubi s godinama. U samo 2 tjedna, 95% žena su vidjele klinička poboljšanja u čvrstoći kože.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Elizabeth Arden