Dodajte još više volumena u 2023.

Lash Clash maskara lansirana 2022. jedna je od najvećih Yves Saint Laurent beauty make-up uspješnica. Čini ju jedinstvena kombinacija: veliki volumen i bogati crni pigmenti. U 2023. Yves Saint Laurent beauty predstavlja potpuno novu Lash Clash maskaru u smeđoj boji. Veliki volumen. Odvažan efekt. Istaknite vaš stav i naglasite volumen vaših trepavica.

FORMULA ZA VELIKI VOLUMEN

Formula maskare Lash Clash pruža dosad neviđen volumen YSL maskara i pigmentaciju, zahvaljujući inovativnim aktivnim sastojcima za teksturu, iznimno crnim pigmentima i sastojcima protiv razmazivanja. Najgušća tekstura maskare koja je dosad osmišljena u YSL laboratorijima sadrži najsuvremeniju mješavinu sastojaka za veći volumen uz odvažno intenzivnu boju.

POSTOJANI INTENZIVNI VOLUMEN DO 24 H

Inovativna tekstura, disperzija voska i ulja u vodi, kombinacija polimera koji formiraju film i tvari za produženje postojanosti omogućuju gustoj, no kremastoj teksturi maskare Lash Clash, da trenutačno učini trepavice gušćima, sloj po sloj. U samo pet poteza Lash Clash dodaje do 200% volumena i stvara šokantni, predimenzionirani dojam. Uz formulu koja je postojana do 24 sata, taj će dojam trajati bez obzira na to kako provodite svoj dan.

PREDSTAVLJAMO NOVU ZAVODLJIVU SMEĐU NIJANSU

Pomičući granice miješanjem žutih, crvenih i crnih pigmenata kako bi se stvorila savršena smeđa boja, nova nijansa Lash Clash obećava da će biti ultimativni odabir onih koji žele veliki volumen i prirodan finiš. Odmičući nas od overnoir crne, smeđa maskara nudi točku razlike, novu izjavu stila za žene koje se usuđuju isprobati nešto drugačije s bojom koja daje intenzitet i dubinu.

Odvažna i moderna ova maskara djeluje svježe i drugačije. Veliki volumen za naglašeni izgled trepavica uz univerzalnu smeđu koja će prirodno naglasiti privlačnost pogleda.

POVEČAJTE VOLUMEN VAŠIH TREPAVICA

ISPROBAJTE NOVI LASH CLASH LOOK

Jeste li spremni za Lash Clash? Otkrijte 5 različitih načina za postizanje velikog volumena:

  • Počnite s nanošenjem od korijena trepavice na unutarnjem kutu oka. Prijeđite četkicom kroz trepavice u smjeru prema gore i prema van.
  • Usmjerite trepavice prema gore pri korijenu i nakratko ih zadržite u tom položaju prije nego što ih začešljate prema gore kako biste ih razdvojili i produžili.
  • Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima od korijena do vrhova kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice.
  • Upotrijebite samo vrh četkice kako biste nanijeli maskaru na pojedine trepavice na vanjskom kutu oka.
  • Nanesite maskaru na trepavice u cik-cak potezima prema dolje, od korijena do vrhova, kako biste nanijeli formulu, nadogradili volumen i razdvojili trepavice

Chic.hr @chic.hr

Foto: YSL beauty