Nova YSL beaute ambasadorica mirisa Black Opium

Miris Black Opium krši sva pravila. On je odvažan i drugačiji, a nose ga srodne duše slobodna duha. Sada ima novu globalnu glasnogovornicu, zagonetnu i karizmatičnu ženu magnetične privlačnosti, koja se ne boji kazati što misli i koja je već unijela svoj ležerni stil i ljepotu u svijet YSL-a.

Proširujući njezinu ulogu globalne ambasadorice za makeup, YSL Beauté s ponosom predstavlja Zoë Kravitz kao novo međunarodno zaštitno lice i glasnogovornicu kultnog mirisa Black Opium. Ona je utjelovljenje neodoljive, transgresivne i odvažne karakteristike Black Opiuma na inovativan i prirođeno cool način, s jedinstvenim stilom. Stoga nije ni čudo da okuplja sve više pratitelja i da njezina baza od trenutnih 3,4 milijuna fanova neprestano raste. U sklopu prvog angažmana u ulozi ambasadorice mirisa, Zoë će nastupiti u novoj, upečatljivoj kampanji koja će nesumnjivo privući novu publiku i oduševiti stare fanove.

Zoëin novi film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald dolazi na platna 16. studenog, a s obzirom na pohvale kojima je bila obasuta prilikom prvog pojavljivanja na ekranima, posebice one časopisa Variety, koji je opisuje kao jednu od glumica na koju svakako treba obratiti pozornost, čini se da uspjeh ni ovaj put neće izostati. Najbolje je poznajemo po očaravajućoj izvedbi u HBO-ovoj hit miniseriji Male laži, s kojom je osvojila publiku diljem svijeta, no vodeći svjetski časopisi jednako tako hvale i njezin prirođen osjećaj za stil i sposobnost da izgledom iskaže svoju snažnu osobnost. Vrlo je odvažna pri odabiru uloga i plijeni pozornost čim se pojavi na ekranima ili na pozornici, što je čini savršenim odabirom za ambasadoricu neodoljivog i senzualnog mirisa koji iznova ruši sve granice te nas nastavlja zavoditi. Predvodnica stila, baš poput mirisa Black Opium, utjelovljuje glamur i suvremenost koji odražavaju njezinu posebnost, samouvjerenost i umjetnički duh. Istinska je umjetnica koja u svijet odvažnog, senzualnog i neodoljivog mirisa unosi novu energiju.

Novo poglavlje odvija se u urbanom okružju negdje u Aziji koje najbolje oslikava avanturistički i odvažan duh mirisa Black Opium. U novoj kampanji koju je snimio fotograf i redatelj Jonas Lindstroem, Zoëin jedinstven i odvažan stil, dječačka frizura i pogled koji zrači odražavaju energiju i zagonetnost koje će vas očarati čim se pojavi na ekranu. Scena se odvija na krovovima usred noći, u kojoj njezina ljepota zrači i očarava. Ekipa mladih, odvažnih ljepotica utjelovljuje novu generaciju obožavateljica mirisa Black Opium, koje su njegove najbolje promotorice. Zoë se usuđuje poigrati svojom neodoljivim šarmom, a njezin nas stav osvaja baš kao Black Opium Click & Go. Uz nevjerojatnu vizualnu kampanju, digitalnu i za tisak, koju je snimio londonski fotograf Tyrone LeBon, nova priča izaziva adrenalinsku ovisnost i pršti životnom energijom, a zahvaljujući Zoëinoj čarobnoj ljepoti i ležernom stavu savršeni je nastavak priče o Black Opiumu.

Lansiranje nove globalne kampanje za Black Opium sa Zoë Kravitz u glavnoj ulozi predviđeno je za 18. kolovoza.

Foto: YSL