Guerlain beauty

Možete li zamisliti make-up bez ruževa? To bi bilo kad da u modi nema torbica ili cipela ili modnih dodataka. Nemoguće! Nošenje ruža naglašava osobnost svake od nas, naša raspoloženja i ovisno o boji i efektu, u trenutku može preokrenuti naš stil. Ruž je oduvijek bio simbol ženske snage, još od davnih vremena, žensko tajno oružje.

Možete li zamisliti make-up bez ruževa? To bi bilo kad da u modi nema torbica ili cipela ili modnih dodataka. Nemoguće! Nošenje ruža naglašava osobnost svake od nas, naša raspoloženja i ovisno o boji i efektu, u trenutku može preokrenuti naš stil. Ruž je oduvijek bio simbol ženske snage, još od davnih vremena, žensko tajno oružje. Sigurno znate da je upravo Guerlain promijenio navike žena zauvijek još davne 1870-te godine? GUERLAIN je tada kreirao ruž prvi ikada u formi stika (naziva „Ne m’oublie pas“ – ne zaboravi me), što je bio revolucionaran korak u evoluciji ruževa za usnice. A danas, Guerlain opet krši sva pravila ruževa za usnice! S lansiranjem Rouge G linije 2009.g, pod umjetničkim vodstvom Oliviera Echaudmaisona bilo je jasno da je ljestvica podignuta za nekoliko razina i da Guerlain želi ženama ponuditi nešto ekskluzivno za usnice, poput dragocjenog dragulja, predivne teksture koja sadrži rubinski prah i s ugrađenim duplim ogledalom.

Do danas je to jedan od najluksuznijih predmeta ikad kreiran u make-upu. Dizajn Rouge-a G je potpisao poznati dizajner nakita Lorenz Bäumer, ruž je poput dragocjenog nakita pa i gesta nanošenja boje na usnice je jedinstveno elegantna, luksuzna i posebna. Nastavak ove ljubavne priče između žene i njenog tajnog oružja ‘ruža’ se nastavlja, predstavljamo novo ruho Rouge G ruževa. Na raspolaganju su nam nezamislive kombinacije i varijante… odaberite svoj stil, odaberite svoj dizajn ruža…Rouge G je doživio obnovu, ponovno rađanje, novo ruho, nove boje i novu ‘odjeću’… Kao i do sada, same odabiremo boju koja nam odgovara, ali ovaj puta imamo mogućnost same odabrati dizajn poklopca s ogledalom koji nam se najviše sviđa. Novi dizajn za svaku prigodu, za svako naše raspoloženje, ili možda za personalizirani poklon…

Tekstura ruža je visoko pigmentirana i sadrži mikro čestice kristala (srebrne boje), hrani usnice, čini ih glatkima i ispunjenim, zahvaljujući sferama hijaluronske kiseline, maslacu manga i ulju jojobe.  Dobijemo satenski finiš i potpunu pokrivnost, proljepšane usnice i lip liner u jednom, a sve to zbog nove generacije teksture. Ta tekstura ima pažljivo odabrane voskove i pigmente, oblika poput metka za savršeno nanošenje.

ROUGE G je definitivno Sveti Gral svih ruževa.

Foto: Guerlain