Catrice

Duge, guste trepavice i dramatičan izgled trepavica – zvuči predobro da bi bilo istinito? S CATRICE Limitiranom kolekcijom Lash Obsessed, snovi o trepavicama uskoro će se ostvariti. Bez obzira na to hoćete li odabrati Lash Addict ili Lash Maniac, pet verzija umjetnih trepavica zajamčeno će stvoriti izražajan izgled očiju.

3D UMJETNE TREPAVICE

Zaboravite dijamante, trepavice su djevojčin najbolji prijatelj! Na početku Nove godine to osiguravaju naše limitirane : Lash Obsessed 3D umjente trepavice za višekratnu upotrebu s prozirnim mini ljepilom za trepavice, koje dodaju malo drame svakom izgledu. Prirodna duljina trepavica dodaje dubinu, dok pojedinačne duljine trepavica povećavaju volumen. Trepavice daju izjavu sa svjetlucavim naglascima – savršene za svaki party stil! Limitirano izdanje umjetnih trepavica stvara intenzivno uvijene, gušće trepavice s 3D efektom za sve ljubiteljice ljepote.

LJEPILO ZA TREPAVICE I TUŠ ZA OČI

Ljepilo za trepavice & tuš za oči pravi je svestrani alat za precizno držanje trepavica na mjestu i za precizno fino podešavanje. Ujedinjuje dugotrajno ljepilo za trepavice s intenzivnim crnim tušem za oči i čini nanošenje umjetnih trepavica lakim kao dječja igra zahvaljujući svom finom vrhu. Ljepilo za trepavice se također može koristiti za druge konvencionalne umjetne trepavice.

Chic.hr @chic.hr

Foto: Catrice