Guess

Nije važno ideš li na raskošni party, dejt iz snova ili na žensko druženje s frendicama… Važno je da uvijek moraš biti posebna i drukčija! Guess se pobrinuo da svaka tvoja odjevna kombinacija bude prava mala modna priča u kojoj si ti glavna zvijezda.

DAŠAK EKSTRAVAGANCIJE UZ BLACK TOUCH!

Crna boja je uvijek aktualna i može biti u prisutna u svakoj odjevnoj kombinaciji. Bilo da je riječ bundici ili elegantnoj jakni sa šljokicama kao “must have” detaljem, svakako će vam dati dašak glamura. Haljine su omiljen odjevni komad svake žene, a nijansa crvene ili zanimljiv print će se odlično sljubiti s tamnim ostatkom kombinacije koju ste odabrali. Naravno, ne smijete zaboraviti da će upravo modni detalji zaokružiti svaki outfit. Efektne čizmice i torbice će dodatno razigrati vaš odabir, te ga učiniti posebnim. Metalic efekt ili vječna crna uvijek su odličan izbor!

OBOJITE ZIMU I SVOJE ORMARE!

Trend odijevanja šarenih bundica traje godinama i svi želimo da potraje što dulje jer nam boje popravljaju raspoloženje i svaki look. Odijenete li ih u kombinaciji s efektnim haljinama, uvijek ćete izgledati odlično i biti spremne za najluđi provod! Volite li zakovice ili šljokice, pravo je vrijeme da si ih priuštite! Cijeli look možete zaokružiti cipelama s potpeticom ali i super cool čizmicama. U današnje vrijeme se može kombinirati apsolutno sve! Dajte si oduška! Naši prijedlozi uključuju i torbice za wow efekt! Male ali upečatljive, kao što ćete biti i sami u predloženim kombinacijama!

Inspiraciju za outfite u kojima ćete osvojiti gradsku modnu pistu pronađite u Guess, Guess Accessories, Fashion&Friends store-u ili online na www.fashionandfriends.com/hr/

Chic.hr @chic.hr

Foto: Guess